Boek nu een huishoudelijke hulp in Medemblik


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Medemblik bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Medemblik

Woon je in Medemblik en ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp die bij jou in de buurt woont? Via het Hlprs-platform heb je dat zo geregeld! Wij begrijpen het heel goed als jij jouw kostbare vrije tijd liever besteedt aan andere -leukere- dingen dan aan het huishouden.
Je kiest zelf één of meerdere momenten in de week uit waarop het voor jou gelegen zou komen. Vervolgens zie je een overzicht van de helpers die op het door jou geschikte moment (of momenten) beschikbaar zijn en die bij jou in de buurt wonen. Je kan vervolgens filteren op afstand, uurtarief of beoordelingen. Net wat jij belangrijk vindt! Daarnaast kan je het profiel van de schoonmaakhulpen inzien. Hier zie je wat info die ze over zichzelf hebben geschreven, de beoordelingen van andere klanten, het aantal keer dat hij of zij al via ons platform heeft schoongemaakt, de (relevante) werkervaring en de voortgang van het screeningsproces. Zo kan jij een weloverwogen selectie maken van schoonmaakhulpen waar je graag kennis mee wil maken.
Zij krijgen vervolgens 24 uur de tijd om jouw verzoek te accepteren. Accepteert geen van de door jou gekozen schoonmaaksters je verzoek, dan krijgt de rest ook nog de kans om te reageren. Vervolgens bepaal jij ten alle tijden nog zelf of je kennis wilt maken met iemand die interesse heeft getoond om bij jou aan de slag te gaan.

Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen blij! Deze optionele, aanvullende garantie is vooral fijn wanneer je graag alle mogelijke risico’s gedekt wilt hebben. Voor slechts een klein bedrag bovenop het uurtarief ben je volledig gedekt bij schade (normaal geldt er een eigen risico van €250,-). Ook voor de hulp is alles geregeld. Wel zo prettig, toch?
Omdat de helpers altijd via de regeling ‘dienstverlening aan huis’ werken, wordt er altijd gewoon ‘wit’ gewerkt. Om administratieve lasten hoef jij je verder niet druk te maken. Dit wordt door Hlprs geregeld. Je ontvangt gewoon achteraf een factuur voor de gewerkte uren, welke je via iDEAL of een automatische incasso kan voldoen.

Waarmee helpt een helper jou?

Natuurlijk bepaal je zelf waar jij hulp bij nodig hebt. Je kan bijvoorbeeld gewoon denken aan standaardtaken. Ook als je het fijn vindt wanneer de huishoudelijke hulp een handje helpt met wat extra taken, zoals strijken en de bedden opmaken, is dit mogelijk. Je kan dit direct bij je aanvraag aangeven, zodat de schoonmaakhulpen dit weten voordat ze het verzoek accepteren.
Ramen wassen
Dweilen
Stoffen en stofzuigen
...en nog veel meer!
Nadat je verzoek is geaccepteerd door een door jou gekozen hulp (dit kan vaak heel snel gaan!), kan je direct contact opnemen met de schoonmaakhulp. Het handigst is om dit via de chatfunctie van het platform te doen. Dan heb je alles overzichtelijk én kan je vast eventuele bijzonderheden delen. Ook is dit natuurlijk een handige manier om alvast een beetje kennis te maken.
Vragen over het boeken? Of zijn er andere onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.
Bespaar jezelf tijd en moeite! Boek een huishoudelijke hulp in Medemblik!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Medemblik!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...