Boek nu een huishoudelijke hulp in Middelburg


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Middelburg bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Middelburg

Wil je na een hele week werken niet meer aan het huishouden denken? Of kom je er simpelweg gewoon niet aan toe? Schakel dan nu Hlprs in! Wij helpen je zo aan een goede gescreende schoonmaakster.

Taken van de huishoudelijke hulp

De schoonmakers kunnen jou helpen bij veel verschillende klusjes. Dit kunnen de standaard klusjes zijn zoals stofzuigen of dweilen. Het is ook mogelijk om ze voor andere werkzaamheden te vragen zoals het strijken van kleding en beddengoed, het wassen van ramen of bijvoorbeeld de bedden opmaken. Wanneer jij de juiste helper hebt geselecteerd via Hlprs, heb je de mogelijkheid om direct contact te leggen door middel van de chat mogelijkheid. Dit zijn de taken die de helpers uitvoeren:
Ramen lappen en vloeren dweilen
Wassen en strijken
Keuken en badkamer schoonmaken
...en nog veel meer!

Kies zelf de helper!

Via het online platform Hlprs kun je snel zien wie er bij jou in de buurt beschikbaar is. Je hebt hier de volledige controle over, super fijn toch?! Je kunt via Hlprs de dag en het tijdstip selecteren wanneer het voor jou het beste uitkomt dat de huishoudelijk hulp aan de slag gaat. Zo komen alle helpers die actief zijn Middelburg in één overzicht te staan. Ook zijn we niet te beroerd om jou op weg te helpen. Zo kunnen onze helpers badges verdienen wanneer ze een cursus hebben afgerond of een aanvullende screening hebben gehad. Ook kun je reviews lezen over de schoonmakers die geschreven zijn door andere klanten.
We proberen de keuze zo makkelijk mogelijk voor jou te maken, door bijvoorbeeld eerdere beoordelingen te laten zien en het aantal badges van de helper. Deze badges kunnen verdiend worden door bijvoorbeeld een aanvullende screening of door het volgen van een schoonmaakcursus. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de poetshulp die jij kiest!

De Hlprs Happiness Garantie

De Hlprs Happiness Garantie zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. Dus jij wordt zeker happy van deze garantie! Alhoewel deze garantie een keuze is, raden we zeker aan om dit te doen. Naast dat alles goed is geregeld geven wij ook een 100% tevredenheidsgarantie. Het gaat op basis van een risk-sharing dus eerlijker dan verzekeren! Omdat de helpers onder de regeling van ‘dienstverlening aan huis’ vallen, werken ze volledig wit.

Boek direct een helper in Middelburg!

Mocht je er niet helemaal uit het boekingsproces komen, of heb je nog andere vragen? Wij zijn er voor je! Je kunt direct chatten met een van onze medewerkers, of stuur een mail. Wacht niet meer en boek nu een huishoudelijke hulp in Middelburg!
Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek snel een huishoudelijke hulp in Middelburg!

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Middelburg vind je een helper.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...