Boek nu een huishoudelijke hulp in Midden-Delfland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Midden-Delfland bij Hlprs

Ah, wat een fijn gevoel! Eindelijk weekend na een lange week werken. Alleen altijd een beetje jammer dat je dan thuiskomt op vrijdagmiddag en je realiseert dat het hoog tijd is om weer eens te stofzuigen. We hebben gelukkig een oplossing voor je. Via het Hlprs-platform kom je namelijk razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit Midden-Delfland en omstreken. Op die manier hoef jij je niet meer druk te maken om het huishouden in het weekend. Wel zo fijn als jij dan gewoon écht kan relaxen, toch?
Jij bepaalt helemaal zelf welke helper er wanneer bij jou aan de slag gaat. Als eerste kies je namelijk een moment waarop de hul gelegen komt voor je. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle actieve werksters die op dat moment nog geen andere afspraken hebben staan en die bij jou in de omgeving wonen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Midden-Delfland

Ah, wat een fijn gevoel! Eindelijk weekend na een lange week werken. Alleen altijd een beetje jammer dat je dan thuiskomt op vrijdagmiddag en je realiseert dat het hoog tijd is om weer eens te stofzuigen. We hebben gelukkig een oplossing voor je. Via het Hlprs-platform kom je namelijk razendsnel in contact met een gescreende een gescreende huishoudelijke hulp uit Midden-Delfland en omstreken. Op die manier hoef jij je niet meer druk te maken om het huishouden in het weekend. Wel zo fijn als jij dan gewoon écht kan relaxen, toch?

Taken van de huishoudelijke hulp

Naast huishoudelijke hulpen, zijn er ook tuinhulpen, klushulpen én oppassers die via het Hlprs-platform aan het werk zijn. Voor nu richten we ons natuurlijk even op de huishoudelijke hulpen, maar ook voor andere taken kan je dus bij ons terecht. De schoonmaaksters helpen je met allerlei huishoudelijke taken. Naast de basistaken, zoals stoffen en dweilen, kun je altijd vragen of ze eens wat extra’s willen doen. Enkele voorbeelden van die extra klusjes zijn strijken en het opmaken van bedden. Andere vaak voorkomende taken van de helpers:
Ramen lappen en vloeren dweilen
Wassen en strijken
Keuken en badkamer schoonmaken
...en nog veel meer!

Kies zelf de helper!

Jij kiest zelf je helper! Om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van die keuze, hebben we wat info voor je verzameld en op een rijtje gezet. Je kan al beginnen met filteren op basis van afstand, prijs of beoordelingen. Net wat jij het belangrijkst vindt!
Vervolgens kan je de profielen bekijken en daaruit weer kiezen welke profielen je aanspreken. Je ziet beoordelingen van eerdere klanten waar de helper aan de slag is geweest, zodat je een beetje weet wat je kan verwachten. Daarnaast maken we gebruik van badges. Helpers kunnen deze badges verdienen door het volgen van een relevante cursus of het doorlopen van een aanvullende screening.

De Hlprs Happiness Garantie

Heb je een geschikte schoonmaakhulp gevonden in de regio Midden-Delfland? Dan kun je ervoor kiezen gebruik te maken van onze 100% tevredenheidsgarantie: de de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee weet je écht zeker dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de huishoudelijke hulp. We werken met deze garantie op basis van risk-sharing, om te voorkomen dat je onnodig hoge premies betaalt. Slechts een klein bedrag bovenop het normale tarief.
Alle helpers werken natuurlijk gewoon ‘wit’ via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Maak je niet druk om de administratie! Die neemt Hlprs namelijk op zich. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is achteraf betalen. Dat gaat gewoon maandelijks, na de laatste boeking van de maand. Boek het bedrag veilig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek direct een helper in Midden-Delfland

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek snel een huishoudelijke hulp in Midden-Delfland!

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Midden-Delfland vind je een helper.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...