Boek nu een huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe bij Hlprs

Ah, wat een fijn gevoel! Eindelijk weekend na een lange week werken. Alleen altijd een beetje jammer dat je dan thuiskomt op vrijdagmiddag en je realiseert dat het hoog tijd is om weer eens te stofzuigen. We hebben gelukkig een oplossing voor je. Via het Hlprs-platform kom je namelijk razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit Midden-Drenthe en omstreken. Op die manier hoef jij je niet meer druk te maken om het huishouden in het weekend. Wel zo fijn als jij dan gewoon écht kan relaxen, toch?
Jij bepaalt helemaal zelf welke helper er wanneer bij jou aan de slag gaat. Als eerste kies je namelijk een moment waarop de hul gelegen komt voor je. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle actieve werksters die op dat moment nog geen andere afspraken hebben staan en die bij jou in de omgeving wonen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe

Hé, ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe? Dan ben je aan het goede adres! Wij bij Hlprs snappen wel dat je in het weekend, na een lange werkweek, niet bepaald nog staat te popelen om nog even te stofzuigen en de badkamer aan te pakken. Daarom boek je via het Hlprs-platform gemakkelijk een schoonmaakster uit jouw buurt. En, het mooiste is; je kiest ook nog eens helemaal zelf wie er wanneer bij jou aan het werk gaat. Hoe het precies werkt? Dat leggen we graag voor je uit!

De voordelen van Hlprs

Je bepaalt zelf uiteindelijk wat er moet gebeuren. Jouw wensen zijn belangrijk en op basis daarvan kies je natuurlijk iemand uit die je kan helpen. Geef dan ook vooral aan in het eerste contact met de helper wat eventuele extra taken zijn. Extra taken zijn taken zoals wassen, bedden opmaken of strijken. Voorbeelden van taken die het meest voorkomen, zijn:
Ramen lappen en vloeren dweilen
Wassen en strijken
Keuken en badkamer schoonmaken
...en nog veel meer!

Zo werkt Hlprs

Als eerste selecteer je de dienst. Dienst? Ja! Naast een huishoudelijke hulp boek je namelijk ook hartstikke makkelijk een tuinhulp, klushulp of oppas via het platform. In dit geval focussen we ons op het boeken van een schoonmaakhulp. Je selecteert de dag(en) en het tijdstip waarop de hulp voor jou goed uit zou komen. Heb je bijvoorbeeld liever iemand aan het begin van de week, of juist aan het einde zodat je lekker schoon het weekend in gaat. Of misschien vind je het fijn om zelf thuis te zijn.
Nadat je het moment hebt gekozen, zie je in één helder overzicht wie er op dat moment beschikbaar is. Je kan dan een selectie maken op basis van eerdere beoordelingen, afstand, motivatie, uurtarief en behaalde badges. Badges kunnen verdiend worden door het afronden van een relevante cursus of een aanvullende screening. Nogmaals; jij beslist wat je belangrijk vindt en wie er bij jou aan de slag gaat.

Alles goed geregeld via Hlprs

Alle hulpen via Hlprs werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Verder hoef jij je niet druk te maken om de administratie, aangezien wij die voor je uit handen hebben genomen! Je ontvangt maandelijks een factuur van de gewerkte uren. Het enige wat jou nog te doen staat, is de factuur voldoen via iDEAL of door middel van een automatische incasso. Op die manier hoef je geen contant geld meer in huis te hebben en weet je zeker dat alles gewoon netjes afgehandeld is!
Een ander voordeel is de de Hlprs Happiness Garantie. Dit is niet verplicht, maar we raden dit zeker aan. Voor slechts een kleine bijdrage per gewerkt uur, ben zowel jij als de helper 100% verzekerd het feit dat alles goed geregeld is. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte, volledige dekking in het geval van schade en sleutelbescherming wanneer de schoonmaakhulp de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Boek direct een helper in Midden-Drenthe

Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe! Vragen over het boekingsproces? Raadpleeg dan ons Help Center.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...