Boek nu een huishoudelijke hulp in Mill en Sint Hubert


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou. Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Mill en Sint Hubert bij Hlprs

Ah, wat een fijn gevoel! Eindelijk weekend na een lange week werken. Alleen altijd een beetje jammer dat je dan thuiskomt op vrijdagmiddag en je realiseert dat het hoog tijd is om weer eens te stofzuigen. We hebben gelukkig een oplossing voor je. Via het Hlprs-platform kom je namelijk razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit Mill en Sint Hubert en omstreken. Op die manier hoef jij je niet meer druk te maken om het huishouden in het weekend. Wel zo fijn als jij dan gewoon écht kan relaxen, toch?
Jij bepaalt helemaal zelf welke helper er wanneer bij jou aan de slag gaat. Als eerste kies je namelijk een moment waarop de hulp gelegen komt voor je. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle actieve werksters die op dat moment nog geen andere afspraken hebben staan en die bij jou in de omgeving wonen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Mill en Sint Hubert

Ben je niet in de mogelijkheid om zelf het huishouden te doen en ben je daarom op zoek naar een huishoudelijke hulp die in Mill en Sint Hubert e.o. woont? Wellicht zit je er gewoonweg niet op te wachten om na een lange dag of een drukke week aan met het huishouden aan de gang te gaan. Hlprs biedt de oplossing: binnen no-time kom je in contact met een gescreende huishoudelijke hulp die bij jou in de buurt woont!

Hlprs: handig joh!

De schoonmaakhulpen die via Hlprs werken, voeren een tal van werkzaamheden uit. Hierbij kan je denken aan standaard huishoudelijke taken, zoals stoffen en stofzuigen. Ook andere taken, zoals bedden opmaken en strijken zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. Dit laten we helemaal aan jou en de helper. We adviseren daarom om de taken altijd vooraf met de helper te bespreken. Taken die veel voorkomen, zijn:
Ramen lappen en vloeren dweilen
Wassen en strijken
Keuken en badkamer schoonmaken
...en nog veel meer!

Alles goed geregeld via Hlprs

Wil je dat alles goed geregeld is voor jou én voor de schoonmaakster? Dan adviseren wij de Hlprs Happiness Garantie. Hiervan wordt iedereen happy! Dit is op basis van risk-sharing. De helpers werken ‘wit’ via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Geen zorgen; je wordt niet opgezadeld met allerlei administratieve rompslomp en ander gedoe. Dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken, is eigenlijk de betaling. Dit kan eenvoudig achteraf via iDEAL of door middel van een automatische incasso.

Alles goed geregeld via Hlprs

Wil je dat alles goed geregeld is voor jou én voor de schoonmaakster? Dan adviseren wij de de Hlprs Happiness Garantie. Hiervan wordt iedereen happy! Dit is op basis van risk-sharing. De helpers werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen; je wordt niet opgezadeld met allerlei administratieve rompslomp en ander gedoe. Dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken, is eigenlijk de betaling. Dit kan eenvoudig achteraf via iDEAL of door middel van een automatische incasso.
In het profiel lees je de motivatie van de schoonmaakster, beoordelingen van andere klanten, zie je het aantal keer dat hij of zij al via het Hlprs-platform heeft schoongemaakt en zie je hoe veel en welke badges de helper al heeft behaald tot nu toe. Badges? Ja! We bieden iedere helper de mogelijkheid badges te verdienen. Dit kunnen ze doen door bijvoorbeeld een online cursus te volgen, een telefonische intake te voeren met één van onze medewerkers en door hun profiel zo volledig mogelijk te maken. Op die manier kan jij jouw keuze ook op voldoende info baseren.

Boek direct een helper in Mill en Sint Hubert

Besteed je vrije tijd weer aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Mill en Sint Hubert!

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Mill en Sint Hubert vind je een helper.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...