Boek nu een huishoudelijke hulp in Moerdijk


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Moerdijk bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Moerdijk

Jij zit er toch ook niet op te wachten om in het weekend of na een lange werkdag het huis te moeten schoonmaken? Kom daarom gemakkelijk en snel in contact met een huishoudelijke hulp via het online platform van Hlprs. Verlies je kostbare tijd niet aan het huishouden, maar besteed deze aan andere -leuke- dingen!

Hoe werkt Hlprs?

Via het platform van Hlprs kun je razendsnel in contact te komen met een schoonmaakster in Moerdijk. Alle huishoudelijke hulpen zijn gescreend, jij hoeft alleen maar de keuze te maken wie het beste bij je past! Via het platform zie je in één duidelijk overzicht welke helpers er bij jou in de buurt actief zijn. Je kunt de keuze maken op basis van eerder ontvangen beoordelingen van andere klanten of badges die de helper heeft verdiend. Zodra de helper langs is geweest, heb je zelf ook de mogelijkheid om de helper te beoordelen via het platform.
We adviseren altijd om meerdere helpers te selecteren. Zij worden als eerste benaderd of dat zij de boeking willen accepteren. Als ze dat niet kunnen, wordt jouw boeking doorgestuurd naar andere helpers uit de buurt. Zodra een schoonmaakster jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar. Bijvoorbeeld via de chatfunctie op het platform. Bespreek alvast jouw verwachtingen en de werkzaamheden, voordat de eerste afspraak plaatsvindt!

Wat zijn de huishoudelijke taken van de helper?

De werksters via Hlprs voeren verschillende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan standaard huishoudelijke klusjes als afstoffen en dweilen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals het reinigen van de badkamer en wassen. Jij bepaalt zelf wat er gedaan moet worden in huis. Deze klussen doen de helpers vaak:
Ramen wassen
Dweilen
Stofzuigen
Afstoffen
Achteraf krijg je een factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk kunt betalen via iDEAL of automatische incasso. Je hoeft dus geen contant geld in huis te hebben!

De Hlprs Happiness Garantie

Via Hlprs kom je niet alleen in contact met een geschikte poetshulp, maar bieden we ook 100% tevredenheidsgarantie aan met de de Hlprs Happiness Garantie. Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de werkster. En dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Naast deze garantie, hoef je je bij Hlprs ook niet druk te maken om de administratie. Hlprs neemt dit voor jou uit handen! Wij regelen bijvoorbeeld de facturatie, het enige wat jij hoeft te doen is na afloop het betreffende bedrag over te maken via iDEAL of via een automatische incasso. De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dus de door jouw gekozen helper werkt volledig ‘wit’. Fijn om te weten! Heb je nog vragen over het boekingsproces of andere zaken? Wij staan voor je klaar! Chat met.... of stuur een e-mail naar....

Huishoudelijke hulp Moerdijk: boek direct en geniet snel!

Raadpleeg ons Help Center wanneer je nog vragen hebt.
Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Moerdijk!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Drimmelen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...