Huishoudelijke hulp Montfoort


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Montfoort bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Montfoort, snel gevonden!

Ben jij iemand die tijdens een drukke werkweek al uitkijkt om ’s avonds ook nog lekker aan de gang te gaan met het huishouden? Dan is een huishoudelijke hulp in Montfoort niets voor jou. Die schoonmaakhulp, welke je gemakkelijk via het Hlprs-platform kan vinden, neemt namelijk allerlei huishoudelijke taken voor je uit handen!
Mocht je nu tóch wel graag een huishoudelijke hulp in willen huren? Dan vind je via ons platform gemakkelijk iemand die bij jou past. Het mooiste; je bepaalt helemaal zelf wie er aan de slag gaat! Wie weet er ten slotte beter wat er bij jouw wensen past dan jij zelf? De keuze moet natuurlijk wel zo gemakkelijk mogelijk zijn. Daarom hebben wij vast zoveel mogelijk info verzameld en in een handig overzicht gezet voor je. Zo weet jij zeker dat er een passende schoonmaakhulp bij je komt werken!
Daarnaast kan je in je aanvraag al aangeven of je bijvoorbeeld wilt dat de schoonmaakster ook strijkt of bijvoorbeeld de bedden opmaakt. Heb je een helper gevonden en wil je direct in contact komen? Dit kan gemakkelijk via de chatfunctie op het platform. Je kan elkaar alvast een beetje leren kennen en bijvoorbeeld jouw wensen bespreken.

Wat neemt de helper onder handen?

Naast huishoudelijk werk, zijn er ook helpers die klussen in huis of in de tuin verrichten of helpers die op komen passen terwijl jij een avondje uitgaat bijvoorbeeld. Kortom; de helpers nemen taken in en rondom het huis uit handen, zodat jij kan genieten van een vrije avond. Wat een huishoudelijke hulp zoal voor je kan doen, verschilt natuurlijk ook. Je bepaalt uiteindelijk zelf wat er gedaan moet worden. Voorbeelden van werkzaamheden die vaak worden uitgevoerd, zijn:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Reinigen van toilet en badkamer

100% tevredenheidsgarantie

Ben je al bekend met de Hlprs Happiness Garantie? Je hebt de optie om van deze garantie gebruik te maken wanneer je een helper hebt geboekt. Zo weet je zeker dat alles voor jou én voor de helper goed is geregeld. De garantie is gebaseerd op risk-sharing en beschermt je tegen risico’s, zonder onnodig hoge premies.
Alle huishoudelijke hulp via Hlprs werken via de regeling ‘dienstverlening’ aan huis, dat betekent dat ze ‘wit’ werken. Maak je geen zorgen over de administratie, want dat regelen wij! De openstaande betaling kan je gemakkelijk betalen via IDEAL over door middel van een automatische incasso.

Boek nu een huishoudelijke hulp in Montfoort

Vragen over het boekingsproces of heb je andere vragen? Neem contact op met de klantenservice.
Krijg extra vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Montfoort.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Montfoort.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...