Huishoudelijke hulp Naarden


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Naarden bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Naarden, zo gevonden

Een huishoudelijke hulp nodig Naarden? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres! Met slechts een paar klikken boek je een schoonmaakster die jouw huis weer helemaal spic en span maakt! Het boeken van een huishoudelijke hulp is harstikke simpel! Selecteer je dienst (je kan naast huishoudelijke hulp ook kiezen voor tuinhulp, klushulp of oppas) en vul je postcode in. Vervolgens zie je in één overzicht alle helpers uit jouw regio. Iedere helper heeft een eigen profiel. Daarin leer je de hulp vast een beetje kennen. Om het kiezen nóg makkelijker te maken, zie je ook beoordelingen van andere klanten over de helper. En als laatste, je ziet hoe ver de huishoudelijke hulp is gescreend. Zij kunnen namelijk badges verdienen door bijvoorbeeld de online cursus met goed resultaat af te ronden.

Kies slim, kies Hlprs

Alle helpers worden gescreend voordat ze via ons aan de slag kunnen gaan. We checken hun ID om zeker te zijn van het feit dat ze daadwerkelijk zijn wie ze zeggen te zijn. Optioneel kunnen ze nog meer stappen doorlopen in de screening. In het profiel van de helper kun je zien hoe ver ze zijn doordat we met badges werken die zijn te verdienen.

Wat doet een helper?

Wat doet een huishoudelijke hulp in jouw huis? Wat je maar wil. Dit zijn de veelvoorkomende taken:
Dweilen
Ramen lappen
Stofzuigen
Stoffen
Heb je andere schoonmaaktaken te doen in huis? Ook mogelijk! Denk aan bedden verschonen, ramen lappen of misschien een grote (voorjaars)schoonmaak!

De Hlprs Happiness Garantie

Wij worden blij wanneer jij blij bent. Om die reden bieden we de optie gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie Met deze garantie sluit je de risico’s zo veel mogelijk uit. Voor zowel jou als de huishoudelijke hulp. Bijvoorbeeld bij schade of ziekte worden de kosten gedekt.
Uiteraard werken alle helpers gewoon wit. Wel zo prettig, toch? Zij werken namelijk via de Regeling dienstverlening aan huis. De administratie is verder natuurlijk gewoon geregeld. Je hoeft alleen achteraf voor de gewerkte uren te betalen. Dat gaat ook nog eens super makkelijk; via iDEAL of een automatische incasso; net wat jij fijn vindt.

Huishoudelijke hulp Naarden: boek direct!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Huishoudelijke hulp Naarden, boek je ook?

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Naarden

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...