Huishoudelijke hulp Nieuwerkerk aan den IJssel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan de IJssel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Nieuwerkerk aan de IJssel

Een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan de IJssel vind jij razendsnel via Hlprs! We snappen je hoor, dat het huishouden doen wel het laatste is waar je aan wil denken. Heb je lekker een vrije avond, dan wil je liever op de bank hangen of iets leuks ondernemen met vrienden of partner. Groot gelijk. Laat dat huishouden maar aan een helper via Hlprs over! Zij helpen je graag om alles in huis spic en span te krijgen én houden. Doen ze graag, opgelost!

Hlprs: happy to help!

Per helper is ook het uurtarief in te zien dat zij vragen. De poetsvrouwen mogen namelijk zelf hun uurtarief bepalen, dit doen ze op basis van werkervaring en leeftijd bijvoorbeeld. Hlprs geeft ze hierin wat richtlijnen.
Het leukste aan Hlprs? Jij mag zelf de helper kiezen! In een handig overzicht zie je alle schoonmakers en schoonmaaksters die in omgeving Nieuwerkerk aan de IJssel actief zijn en ook beschikbaar zijn op dat moment. Hoe bepaal je dan wie er bij jou aan de slag gaat? Die keuze maken we graag wat makkelijker voor je. Check bijvoorbeeld de beoordelingen eens van andere klanten over de helper. En lees het verhaaltje van de helper over de ervaring en motivatie. En last but not least: check het tarief van de helper. Iedere helper hanteert een eigen uurtarief. Voor een student betaal je bijvoorbeeld minder dan voor iemand met een jaar of twintig ervaring. Jouw keuze! Jij bepaalt wat je belangrijk vindt.

Wat doet een helper via Hlprs?

Dat is aan jou. Jouw huis, jouw feestje. Denk bijvoorbeeld aan:
Dweilen
Ramen lappen
Stofzuigen
Badkamer en toilet poetsen
Andere dingen te doen in of om huis? Ook prima, de meeste helpers zijn flexibel. Plaats een boeking, beschrijf de taken en kies op basis daarvan een helper die jou het meest geschikt lijkt. Ja, jij mag zelf een helper kiezen! Jij weet het beste wat je zoekt en bij welke huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan de IJssel je een goed gevoel hebt.

100% tevredenheidsgarantie

Een helper (dienstverlener die via Hlprs werkt) kies je door je postcode en dienst te selecteren. Daarna is het tijd voor het leukste deel: je helper kiezen! Je ziet een overzicht van alle helpers bij jou in de regio. Hieruit kies jij één of twee favorieten.
We maken die keuze ietsje makkelijker voor je, want iedere helper heeft een eigen profiel. Daarin lees je een verhaaltje over de motivatie en ervaring van de helper. Heb je nog steeds geen idee welke helper je wil kiezen? Geen paniek, bekijk de reviews van andere klanten over de helper. Kom je er nog niet uit? Nog steeds geen paniek, want dan kun je ook nog kijken naar het uurtarief wat de helper hanteert of naar de screening.
Alle helpers doen een ID-verificatie, maar als ze willen kunnen ze nog meer stappen in de screening doorlopen. Een vragenlijst over betrouwbaarheid of een telefonisch intakegesprek bijvoorbeeld!
De helpers werken wit, via de Regeling dienstverlening aan huis. Het voordeel is dat jij dan geen administratie hoeft bij te houden. En de facturatie regelen wij voor jou! We regelen alles goed voor jou en de helper. Als je kiest voor de Hlprs Happiness Garantie, dek je jezelf én de helper tegen allerlei risico's. Wel zo fijn.

Huishoudelijke hulp Nieuwerkerk aan de IJssel: boek direct!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Boek jij ook een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan de IJssel? Goed idee joh!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Nieuwerkerk aan de Ijssel

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...