Huishoudelijke hulp Nijmegen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Nijmegen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Nijmegen

Ben je het beu om je vrije tijd te besteden aan huishoudelijke taken? Dat snappen we! Via het online platform van Hlprs kom je in contact met een gescreende huishoudelijke hulp. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken wanneer de stofdoek nodig over de kast moet worden gehaald. Besteed je vrije tijd aan leuke dingen!

Kies zelf je helper!

De keuze voor een helper maak je helemaal zelf! Want wie weet er beter wat je in een schoonmaakster zoekt? Natuurlijk doen we ons best om deze keuze zo gemakkelijk mogelijk voor jou te maken. Op het platform zie je in één oogopslag alle actieve helpers in de omgeving Nijmegen. Heeft de helper een badge staan bij zijn of haar profiel? Dit betekent dat hij of zij een cursus heeft gevolgd of een aanvullende screening heeft doorlopen. Daarnaast lees je beoordelingen over de helper, geschreven door eerdere klanten.

Wat doet een helper?

De werksters zijn van alle markten thuis. Ze helpen je graag met allerlei huishoudelijke taken. Naast de standaardtaken zoals afstoffen en dweilen, kunnen ze ook een handje helpen met het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Veel voorkomende taken van onze helpers zijn:
Dweilen
Ramen lappen
Stofzuigen
Badkamer, toilet en keuken schoonmaken
Andere huishoudelijke klusjes in huis? Ook die voeren de helpers graag voor je uit. Vinden ze leuk, helpen.

100% tevredenheidsgarantie

Heb je een huishoudelijk hulp geboekt via Hlprs? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Deze garantie is optioneel, maar iets wat wij zeker aanraden! Hiermee verzekeren wij 100% tevredenheidsgarantie en weet je zeker dat alles goed is geregeld voor jou én voor de helper.
Alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis, waardoor ze volledig in het ‘wit’ aan het werk gaan bij jou. Bij Hlprs hoef je je geen zorgen te maken om de administratie, zo wordt bijvoorbeeld de facturatie voor je geregeld. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Boek het bedrag achteraf over via een iDEAL betaling of maak gebruik van een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp Nijmegen: boek direct!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je in ons Help Center!
Tijd voor extra vrije tijd! Boek je ook een huishoudelijke hulp in Nijmegen via Hlprs? :-)

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Nijmegen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...