Boek nu een huishoudelijke hulp in Noordwijk


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Noordwijk bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Noordwijk

Droom jij van een huishoudelijke hulp? Dan zit je goed bij Hlprs! Via ons platform heb jij snel een geschikte dienstverlener (helper) gevonden. Zo hoef je nooit meer met tegenzin het huis schoon te maken. Mooie bijkomstigheid: je helpt iemand anders om aan de slag te kunnen. Nieuwsgierig naar huishoudelijke hulp in Noordwijk via Hlprs? Lees dan even verder!

Wat doet een schoonmaakster bij jou in huis?

De huishoudelijke hulpen uit Noordwijk nemen allerlei klusjes in het huishouden van je over. Zo helpen ze je graag met de standaard schoonmaakklusjes, zoals stoffen en dweilen. Voor een heleboel andere taken kun je ook een huishoudelijke hulp inschakelen. Bijvoorbeeld voor wasgoed strijken, bedden opmaken of ramen wassen. Taken die helpers vaak doen:
Afstoffen
Dweilen
Ramen wassen
Strijken
Jij mag zelf een helper kiezen, want jij weet het beste wat je zoekt. Heb je een geschikte schoonmaakster gevonden? Neem dan eenvoudig contact op met de helper. We adviseren om hiervoor de chatfunctie op het platform te gebruiken. Ideaal om al een keer door te spreken wat er allemaal schoongemaakt moet worden. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuke manier om alvast een beetje kennis met elkaar te maken.

Iedereen happy bij Hlprs: 100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheid: Met de de Hlprs Happiness Garantie . Van deze garantie wordt iedereen happy! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan. We verzekeren je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én de schoonmaakster. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!

Hlprs: hét online platform voor hulp in en om huis

Lijkt het je geweldig om het huishouden over te laten aan een ander? We snappen dat jij na een drukke dag of lange werkweek niet meer op het huishouden zit te wachten. Bespaar je kostbare vrije tijd en besteed deze aan leukere dingen dan het huishouden!
Hlprs werkt simpel. We maken het jou zo makkelijk mogelijk. Je ziet een handig overzicht van helpers in jouw regio. Hieruit kies jij je helper op de dagen en tijden waarop het voor jou het beste uitkomt. Die keuze maken we makkelijk voor je. Iedere helper heeft een eigen profiel, waarin een verhaaltje staat over de ervaring en motivatie van de helper. Iedere helper hanteert een eigen tarief, waar je ook op kunt letten als je iemand kiest. Weet je nog niet wie je wil kiezen? Check dan eens de reviews van andere klanten. Of kies twee favorieten en kijk wie als eerst jouw boeking accepteert.

Regeling dienstverlening aan huis

Helper gewerkt? Dan betaal je eenvoudig en veilig via iDEAL of automatische incasso. De huishoudelijke hulp werkt volledig legaal via de Regeling dienstverlening aan huis. Administratie en facturatie hoef jij niet te doen. Dat regelen wij voor jou. We willen dat onze klanten blij zijn én blijven met onze dienstverlening. Happ to help!!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Noordwijk

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...