Boek nu een huishoudelijke hulp in Noordwijkerhout


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Noordwijkerhout bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Noordwijkerhout

Lijkt het jou heerlijk om een huishoudelijke hulp in Noordwijkerhout te hebben? Dat je thuiskomt in een glimmend en blinkend huis waar je lekker op de bank kunt ploffen zonder zelf nog te moeten stofzuigen? Bij Hlprs vind jij snel de huishoudelijke hulp van je dromen. Op ons platform kies je zelf een helper: jij weet het beste wat je wil!

Hlprs helpt jou

Happy to help. Dat is ons motto. Interesse in een huishoudelijke hulp in Noordwijkerhout? Plaats een boeking en zie welke helpers bij jou in de regio actief zijn. Leuk hoor, zelf een helper kiezen! Daar kun jij je volledig op focussen, want wij regelen de rest. En dat doen we zo goed mogelijk. Wij regelen de administratie en facturatie. De betaling loopt via een betrouwbare betalingsprovider. Je kiest uit iDEAL of automatische incasso. De helper krijgt direct netjes en veilig het bedrag op de rekening. Veilig en snel voor iedereen!
Wij regelen de administratie en facturatie. De betaling loopt via een betrouwbare betalingsprovider. Je kiest uit iDEAL of automatische incasso. De helper krijgt direct netjes en veilig het bedrag op de rekening. Veilig en snel voor iedereen!

Hlprs Happiness Garantie

Wil je zeker weten dat alles goed is geregeld? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie! Van deze garantie wordt iedereen happy! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! We garanderen hiermee 100% tevredenheid. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
De huishoudelijke hulp (helper) die bij jou komt schoonmaken, werkt volledig wit. Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, de administratie wordt voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen, is de betaling. Boek het bedrag achteraf over via iDEAL of via automatische incasso.

Taken van de schoonmaakster

De huishoudelijke hulpen uit Noordwijkerhout nemen allerlei soorten taken onder handen. Zo helpen ze je naast de standaard taken, denk hierbij aan stoffen en dweilen, ook graag met andere taken. Voorbeelden van andere taken zijn het wassen van ramen, strijken van wasgoed en opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken van de helpers:
Vloeren dweilen
Ramen wassen
Kamers stofzuigen
Interieur afstoffen
Huishoudelijke hulp gekozen? Dan kunnen jullie zelf een afspraak maken. Wat wij doen? We zorgen dat de helper aan de slag kan gaan en dat jij aanvullend verzekerd bent. We regelen ook de administratie en facturatie. Jij bent de opdrachtgever, maar wij regelen alles goed. Omdat we blij zijn dat jij (bijna) klant bent en vertrouwen hebt in Hlprs!

Huishoudelijke hulp Noordwijkerhout: Boek direct!

De helpers bij jou in de regio staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan als huishoudelijke hulp. Wie kies jij? Plaats snel een boeking en check de helpers bij jou in de buurt!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Noordwijkerhout!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...