Boek nu een huishoudelijke hulp in Nuth


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Nuth bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Nuth

Na een lange werkdag geen tijd meer voor het huishouden? Of heb je er simpelweg geen zin in? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via het online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Op deze manier heb je meer tijd over voor andere – leuke – dingen.
Op het Hlprs-platform selecteer je zelf een dag en tijdstip waarop je de helper wil ontvangen. In een duidelijk overzicht zie je alle actieve helpers in de regio Nuth. De keuze voor de helper maak je helemaal zelf, wel zo gemakkelijk! We proberen uiteraard de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door het toekennen van badges. Alle helpers kunnen badges verdienen door het doorlopen van een screening of door het afronden van een relevante cursus. Naast badges kun je op het platform ook beoordelingen lezen over de helper van andere klanten. Zo weet je wat je van de helper kunt verwachten.

Wat neemt de helper onder handen?

De schoonmaaksters in Nuth helpen je graag met verschillende taken in het huishouden. Naast de standaard schoonmaakklusjes, zoals wassen en stoffen, nemen ze ook graag andere taken onder handen. Denk hierbij aan het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Na het boeken van een werkster kun je gelijk contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Je kunt alvast even kennismaken en de klusjes al eens doorspreken. Veel voorkomende taken van de werksters:
Ramen zemen
Strijken
Wassen
Reinigen van toilet of badkamer

Hlprs Happiness Garantie

Heb je een geschikte huishoudelijke hulp gevonden in de regio Nuth? Dan kun je optioneel gebruik maken van onze Hlprs Happiness Garantie: 100% tevredenheidsgarantie. Met deze garantie ben je ervan verzekerd dat alles goed geregeld is voor jou én voor de huishoudelijke hulp. We werken met deze garantie op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken zij bij jou volledig in het ‘wit’. Maak je geen zorgen om de administratie, die neemt Hlprs uit handen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is betalen. Boek het bedrag veilig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Neem eenvoudig contact op met de klantenservice, dit kan door te chatten met een van onze medewerkers of het sturen van een mailtje.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Nuth.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Nuth!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...