Boek nu een huishoudelijke hulp in Oldambt


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Oldambt bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Oldambt

Via Hlprs regel je snel huishoudelijke hulp in Oldambt. Handig joh! Je bespaart een hoop tijd en moeite én je krijgt een schoon huis. Met een paar klikken op de knop staat er een geschikte helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) bij jou op de stoep. En een paar uur laten geniet jij van een schoon huis. Maak kennis met Hlprs:

Altijd een schoon huis

De helpers passen zich aan jouw wensen aan. Wat wil je gedaan hebben in huis? Vertel dat aan de helper. Dit zijn schoonmaakklussen die helpers vaak doen:
Stoffen en stofzuigen
Dweilen
Badkamer en toilet poetsen
Keuken schoonmaken
En veel meer!
Jouw huis, jouw feestje. Heb je bijvoorbeeld een berg afwas die weggewerkt moet worden? Dat kun je ook vragen aan de helper.
Wat betaal je voor een huishoudelijke hulp in Oldambt? Iedere helper kiest een eigen uurtarief, op basis van bijvoorbeeld aanbod in de regio en schoonmaak ervaring.
Goed om te weten: de helpers werken wit, via de Regeling dienstverlening aan huis. Wel zo netjes! Plus, zo lopen jij en de helper geen risico op boetes én is alles goed geregeld.

Hlprs Happiness Garantie: 100% tevreden

We willen dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn. Om dat te bereiken, bieden we onder andere de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee is alles goed geregeld voor jou en de helper. Dit werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren! Daarmee ben je bijvoorbeeld gedekt voor het eigen risico op de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering.

Huishoudelijke hulp in Oldambt boek je hier

Wil je zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp in Oldambt na dit verhaal? Bekijk de helpers in jouw regio en boek direct. Happy to help!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Oldambt!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...