Boek nu een huishoudelijke hulp in Opmeer


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Opmeer bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Opmeer

Behoefte aan een huishoudelijke hulp in Opmeer die heel je huis schoonmaakt van boven tot onder? Die vind je vlot via het platform Hlprs. Betrouwbaar, snel en eenvoudig. Stel je voor joh, kom je thuis en is je huis al schoon. Geen gestofzuig, maar extra tijd voor jezelf. Of voor je familie. Of voor andere puntjes in de agenda.

Hlprs: happy to help

Via Hlprs vind jij in een paar simpele stappen snel huishoudelijke hulp. Plaats een boeking, kies wanneer de helper langs kan komen en daarna het leukste: kies je helper!
Ja, die mag je zelf kiezen. Op het platform zie je helpers uit jouw regio die matchen op de door jou aangegeven tijd en dagen. Jij weet het beste wat je wil, dus die keuze geven we aan jou.
We helpen je wel hoor, want elke helper heeft een profiel. Daarin lees je een verhaaltje over de helper en z’n ervaring. Die kunnen ze zelf toevoegen. Beoordelingen van eerdere klanten zie je ook, wel zo betrouwbaar. En dan zijn er nog de badges. Iedere helper kan badges verdienen door een cursus te volgen of de screening te doorlopen.
Pak een kopje koffie, scroll een beetje heen en weer op je scherm en kies jouw ideale helper! Het is een beetje zoals op een terrasje zitten en naar mensen kijken. Best leuk!

Alles goed geregeld via Hlprs

Alle helpers zijn aanvullend verzekerd. Wel zo fijn. We willen zwart werken tegengaan, omdat daar veel risico’s en gevaren aan kleven. Daarom werken alle helpers via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal wit!
We bieden je ook de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee zijn jij en de helper gedekt tegen risico’s. Eerlijker dan verzekeren, want het werkt op basis van risk sharing.

Boek jij ook een huishoudelijke hulp in Opmeer?

Bekijk snel de huishoudelijke hulp in jouw regio en boek direct!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Opmeer!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...