Boek nu een huishoudelijke hulp in Overbetuwe


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Overbetuwe bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Overbetuwe

Overweeg jij een huishoudelijke hulp in Overbetuwe? Slim, een van de betere keuzes in het leven. Zo hou je meer tijd over voor al die andere punten in je (volle) agenda. Én een schoon huis én meer tijd over. Je zou je bijna afvragen waarom je nog geen huishoudelijke hulp hebt geboekt hè? De helpers in jouw regio staan te popelen om jou te helpen. Happy to help!

Welke huishoudelijke klusjes?

Jouw huis, jouw feestje. De helpers helpen jou met alle huishoudelijke klusjes in en om huis die jij gedaan wil hebben. Of laat het aan de helper over. Zeker als de helper al veel ervaring heeft, weet hij of zij waarschijnlijk precies hoe jouw huis het beste schoongemaakt kan worden.
Deze schoonmaak taken doen de helpers vaak:
Stoffen en stofzuigen
Keuken schoonmaken
Vloeren dweilen
Badkamer poetsen
… En veel meer!
Andere huishoudelijke klusjes? Ook die kun je prima aan een helper overlaten. Die berg afwas of de vieze keukenkastjes, van die klusjes waar je echt niet op zit te wachten, die nemen de helpers graag van je over. Zo help je ook iemand aan een (bij)baan, top joh!
De helper mag je zelf kiezen. Dat is het leukste van Hlprs. Scrollend jouw favoriete helper in de regio vinden is heel vermakelijk. Kopje koffie erbij en kiezen maar. Wij helpen je wel bij die keuze hoor. Bij iedere helper zie je een verhaaltje over zijn of haar motivatie en ervaring. En check ook eens de reviews van andere klanten over die helper
Of bekijk het uurtarief wat de helpers hanteren, want die kiezen ze zelf. Wil je een student helpen aan een bijbaan tegen een lager uurtarief? Of wil je liever een schoonmaker of schoonmaakster met veel ervaring tegen een ietsje hoger uurtarief? Jij bepaalt de prijs!
Over de betaling gesproken, die verloopt veilig en eenvoudig via een betrouwbare betalingsprovider. Zo weet je zeker dat het bedrag netjes bij de helper terechtkomt. Weer een zorg minder.

Hlprs werkt simpel. Werkt zo:

Via Hlprs vind jij binnen no time de juiste huishoudelijke hulp op het juiste moment. Daarnaast regelen we alles goed voor jou én de helper. Veel beter dan het zwart te regelen is. Daar kleven veel risico’s aan waar mensen soms niet van op de hoogte zijn. Dat willen we voorkomen en daarom werken de helpers allemaal wit, via de Regeling dienstverlening aan huis. Wel zo fair en beter voor iedereen.
De facturatie regelen wij, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Ook de administratie is niet nodig. En de betaling loopt via een betrouwbare betalingsprovider. Zo weet jij zeker dat de helper netjes z’n geld krijgt. Fijn! Daarnaast bieden we de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee ben je gedekt tegen risico’s en krijg je nog meer voordelen. Optioneel, maar we raden het je zeker aan!

Boek je ook een huishoudelijke hulp in Overbetuwe?

Ben je klaar voor een huishoudelijke hulp? Boek dan vandaag nog jouw favoriete helper!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Huishoudelijke hulp Oudewater!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...