Boek nu een huishoudelijke hulp in Papendrecht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Papendrecht bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Papendrecht

Ben je zoekende naar een huishoudelijke hulp in Papendrecht? Slim, een van de betere keuzes in het leven. Zo hou je meer tijd over voor al die andere punten in je (volle) agenda. Én een schoon huis én meer tijd over. Je zou je bijna afvragen waarom je nog geen huishoudelijke hulp hebt geboekt hè? De helpers (dienstverleners die werken via Hlprs) willen je graag een handje helpen bij het schoonmaken. Zodat jij je ding kan doen, zonder je druk te maken over dat het huis nog gestofzuigd moet worden. Happy to help!

Welke schoonmaak klusjes doen de helpers?

Veel! Wat jij schoongemaakt wil hebben, maken ze schoon. Laat je dat liever aan de helper over? Dat kan ook! De volgende taken komen vaak voor:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Wassen en strijken
… en veel meer!
Heb je andere huishoud klusjes? Die berg afwas waar je u tegen zegt bijvoorbeeld? Of dat stofnest onder bed wat er al iets te lang ligt? Daar helpt een helper je ook bij! Zeg je schoonmaken, dan zeg je Hlprs.

Schoonmaker of schoonmaakster boeken via Hlprs

Plaats je een boeking? Dan wordt het leuk, want je kiest zelf een helper! Jij weet immers het beste wat je zoekt. Als we je toch een beetje mogen helpen met kiezen: probeer je automatische vooroordelen eventjes uit te schakelen, als je die hebt. Jongens van 25 kunnen ook goed schoonmaken. En mensen die geen ‘De Vries’ als achternaam hebben ook. Zo geef je iemand de kans om lekker te gaan werken. Probeer het eens en laat je verrassen, zouden we zeggen.
We helpen je een handje om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen helpers badges verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het voltooien van een relevante cursus. Naast badges kun je ook beoordelingen lezen over de helper. Deze zijn geschreven door eerdere klanten waar de helper heeft gepoetst. Zo weet je precies wat je van de helper kunt verwachten! Of kijk naar het uurtarief van de helper, want die kiezen ze zelf.

Alles goed geregeld bij Hlprs

Tevreden klanten, daar doen we het voor. We willen dat jij dat kleine geluksmomentje ervaart van thuiskomen na een lange dag… in een schoon huis. Keer op keer. Week na week. Om jou dat te geven, regelen we alles zo goed mogelijk. Beter dan het zwart te regelen is. Met extra services. En extra voordelen.
Alle helpers werken wit, via de Regeling dienstverlening aan huis. Daardoor heb jij geen administratie. En de facturatie, die regelen wij. Over de betaling gesproken, die verloopt veilig en snel via een betrouwbare betalingsprovider. Zo weet je zeker dat de betaling netjes bij de helper terechtkomt.
Ook bieden we de Hlprs Happiness Garantie. Daarmee zijn jij en de helper goed gedekt tegen risico’s. Dat bespaart je veel gedoe en zorgen als er iets stukgaat of als de helper letsel oploopt tijdens het werken. De garantie raden we je zeker aan, maar het is niet verplicht.
Heb je vragen? Neem dan een kijkje in het Hlprs Help Center. Grote kans dat je daar supersnel het antwoord vindt!

Huishoudelijke hulp Papendrecht via Hlprs

Check snel welke helpers bij jou in de regio actief zijn en plaats je boeking!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Huishoudelijke hulp Papendrecht!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...