Boek nu een huishoudelijke hulp in Peel en Maas


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Peel en Maas bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Peel en Maas

Droom jij weleens van een huishoudelijke hulp? Snappen we, want dat is een van de betere keuzes in het leven. Zo hou je meer tijd over voor al die andere punten in je (volle) agenda. Én een schoon huis én meer tijd over. Je zou je bijna afvragen waarom je nog geen huishoudelijke hulp hebt geboekt hè? De helpers in jouw regio staan te popelen om jou te helpen. Happy to help!

Welke schoonmaak klusjes?

De helpers helpen je graag bij allerlei schoonmaak taken! Wat jij schoongemaakt wil hebben, maken ze schoon. Laat je dat liever aan de helper over? Dat kan ook! De volgende taken komen vaak voor:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Wassen en strijken
… en veel meer!
Heb je andere huishoudelijke klusjes? Die berg afwas waar je u tegen zegt bijvoorbeeld? Of dat stofnest onder bed wat er al iets te lang ligt? Daar helpt een helper je ook bij! Zeg je schoonmaken, dan zeg je Hlprs.
De meerwaarde van Hlprs voor jou schuilt in de goede organisatie van huishoudelijke hulp. Alle helpers werken wit via de Regeling dienstverlening aan huis. Dat is veel beter dan je het zwart kunt regelen, want daar kleven veel risico’s en gevaren aan die vaak onbekend zijn. Voordeel voor jou is dat je geen administratie en facturatie hebt. Dat regelen wij voor je.
En we bieden nog een leuke extra: de Hlprs Happiness Garantie. Daarmee ben je gedekt tegen risico’s en krijg je 100% tevredenheidsgarantie. Niet verplicht, wel aan aanrader. De betaling verloopt veilig en snel via een betrouwbare betalingsprovider. Zo weet je zeker dat het bedrag netjes bij de helper terechtkomt.

Zelf je helper kiezen bij Hlprs

Je mag zelf een helper kiezen bij Hlprs. Leuk proces hoor, want je scrollt door het aanbod aan helpers in jouw regio en dan mag je zelf een helper selecteren. Of twee. We helpen je wel hoor, bij die keuze. Je ziet bijvoorbeeld reviews van andere klanten. Ook hanteert iedere helper een eigen uurtarief. Daardoor kun jij zelf kiezen hoeveel je betaalt. Wil je een student van een bijbaan voorzien? Dan zal het uurtarief lager liggen dan wanneer je een schoonmaker of schoonmaakster boekt die al dertig jaar ervaring heeft. En ook handig: iedere helper heeft een verhaaltje bij het profiel, over de ervaring en motivatie.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice.

Huishoudelijke hulp Peel en Maas: boek je?

Welke helper kies jij? Kijk snel wie er bij jou in de regio actief zijn en kies jouw favoriet!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Peel en Maas!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...