Huishoudelijke hulp Pijnacker-Nootdorp


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Pijnacker-Nootdorp

Heb jij helemaal geen zin om elke week het huishouden bij te houden en zoek je daarom een huishoudelijke hulp uit Pijnacker-Nootdorp? Dan hebben we goed nieuws. De huishoudelijke hulpen die via Hlprs werken, doen dit namelijk wél graag voor je! Zij helpen jou graag een handje met het schoonmaken van je huis. Op die manier houd jij meer tijd over voor andere dingen. Kan je lekker een rondje gaan wandelen, of op stap met wat vrienden. Heerlijk toch?! Wacht daarom niet langer en boek direct een gescreende poetshulp uit de buurt!

Wat doet Hlprs?

De schoonmaaksters die gebruik maken van het Hlprs-platform worden, samen met de oppas-, tuin- en klushulpen, helpers genoemd. De naam zegt het natuurlijk al, maar helpen is wat zij écht graag doen! Via het platform boek je een werkster op een door jou aangegeven dag en tijdstip. Je kan ook meerdere dagen aangeven, als dit voor jou ook mogelijk is. Vervolgens maak je zelf de keuze uit een overzicht van de beschikbare huishoudelijke hulpen. Wij willen die keuze natuurlijk wel zo gemakkelijk mogelijk maken voor je. Daarom hebben we alles vast voor je op een rijtje gezet; de helpers kunnen bijvoorbeeld badges behalen welke jij kunt zien in het profiel. Die badges kunnen ze verdienen door het goed afronden van een cursus of de diepgaande screening te doorlopen. Daarnaast vragen we alle klanten een beoordeling te schrijven, welke jij vervolgens ook kan zien in het profiel van de hulp. Het uurtarief bepaalt de helper zelf, maar wij geven hen wel advies hierin. Dit advies is gebaseerd op het aanbod aan dienstverleners in de omgeving en de werkervaring. Op die manier weet jij waar je voor betaalt en heb je ook zelf in de hand hoe veel je betaalt. Wel zo prettig, toch?
Wanneer de boeking is bevestigd, kun je contact met de helper opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast elkaar leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

Happy to help!

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei huishoudelijke klusjes. Dit kunnen basisklusjes zijn, maar ze doen ook graag iets extra’s. We adviseren altijd om tijdens de kennismaking een rondje te lopen door het huis zodat je precies kan aangeven wat er gedaan moet worden. Vaak voorkomende taken:
Afstoffen
Stofzuigen
Dweilen
Sanitair reinigen
Zorg er wel voor dat de juiste schoonmaakmiddelen in huis zijn wanneer de schoonmaakster komt. Jij bent immers verantwoordelijk voor deze producten. Je kunt ook even overleggen met de helper met welke middelen hij / zij graag werkt.

De Hlprs Happiness Garantie

Alle werksters in Pijnacker-Nootdorp werken natuurlijk wit! Dat komt omdat zij via de Regeling dienstverlening aan huis werken. Nee, dat betekent niet dat je opgezadeld wordt met een hoop administratie, want die nemen wij voor je uit handen! Het enige waar jij nog voor hoeft te zorgen, is de betaling. Je kunt de uren achteraf veilig voldoen via iDEAL of een automatische incasso.
Je kunt bij de boeking nog kiezen om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Daarmee weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, ben je verzekerd van 100% tevredenheid. Iedereen happy, wie wil dat nou niet?

Boek een huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp

Heb je nog vragen? Check het handige Help Center. Daar vind je antwoorden op zo’n beetje alle vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan neem je contact met ons op via help@hlprs.nl.
Zou jij het ook wel fijn vinden om een schoonmaakster te hebben? Boek dan gauw een huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Pijnacker-Nootdorp

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...