Boek nu een huishoudelijke hulp in Rotterdam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Rotterdam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in de omgeving Rotterdam

Een passende huishoudelijke hulp vind je via Hlprs. Jij zit in het weekend of na een lange werkweek echt niet te wachten op het huishouden, dat begrijpen we. Samen zorgen we ervoor dat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen! Wie weet er beter aan welke eisen jouw schoonmaakster moet voldoen dan jijzelf? Juist, niemand. De keuze voor een passende huishoudelijke hulp ligt daarom ook helemaal bij jou. Op ons online platform vind je een duidelijk overzicht van alle actieve werksters in Rotterdam.
De helpers zijn van tevoren gescreend. Ook kunnen ze beoordeeld worden via het online platform. Dit wordt gedaan door degenen die het dichtst bij de kwaliteit van het schoonmaakwerk zelf staan: de klanten! Door deze beoordelingen wordt de keuze naar een geschikte hulp alleen maar makkelijker gemaakt.

Wat neemt de helper onder handen?

Spiegels reinigen
Dweilen van vloeren
Badkamer reinigen
Meubels afstoffen
Bovengenoemde taken zijn slechts een greep van wat de Rotterdamse hulpen onder handen nemen. Naast de basis schoonmaakkarweitjes, verrichten de helpers nog meer. Denk hierbij aan het opmaken van bedden of strijken. Jij houdt de regie over wat er gebeurt! Selecteer een dag en tijdstip waarop je een helper wil boeken. Na de boeking kun je gelijk contact opnemen met de werkster. Hiervoor hebben we een handige online chatfunctie op het platform.

Waarom Hlprs?

Al de helpers zijn legitiem bij jou in dienst! Ze vallen namelijk onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Bij ons hoef je niet te denken aan de administratie, die wordt voor je gedaan. Het enige wat je in huis hoeft te halen zijn schoonmaakspullen. Achteraf betaal je gemakkelijk en veilig via iDEAL of een automatische incasso.
Ook kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie! Hoeft niet, maar wij raden dit zeker aan! 100% tevredenheidsgarantie, hier wordt iedereen happy van! Op basis van risk-sharing ben je er zeker van dat alles voor jou en voor de huishoudelijke hulp goed is geregeld. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar ontvang je het te veel betaalde bedrag terug wat je vervolgens kan besteden aan uren dienstverlening, fijn!
Wil jij ook thuiskomen in een schoon en fris huis? Boek een huishoudelijke hulp in Rotterdam!
Zijn er zaken die nog niet helemaal duidelijk zijn? Wij helpen je graag! Neem contact op via de online chatfunctie … of stuur een mailtje naar …

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Heerenveen vind je een helper:

Rotterdam Centrum Rotterdam Noord Hoogvliet Charlois Ijselmonde Feijenoord Kralingen Crooswijk Hillegersberg Schiebroek Prins Alexander Overschie

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...