Boek nu een huishoudelijke hulp in ’s-Hertogenbosch


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in ’s-Hertogenbosch bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp ’s-Hertogenbosch

Wil je een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving van ’s-Hertogenbosch? Wij van Hlprs helpen je graag! Na een drukke week heb je toch geen zin om dat nog zelf te doen?
Via het platform kan je zelf een dag en tijdstip kiezen, zodat de hulp komt op het door jou gewenste tijdstip. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien van alle geschikte huishoudelijke hulpen in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Uit dit overzicht kies je zelf een geschikte huishoudelijk hulp. Wij maken de keuze graag voor jou makkelijker. De helpers kunnen namelijk een badge verdienen door middel van het screeningsproces te doorlopen of de cursus te volgen. Of de helpers hebben een beoordeling gekregen door een klant waar ze al eerder hebben gewerkt. Zo weet je precies wat je van de huishoudelijke hulp kan verwachten.

Wat zijn de taken van een helper?

Jij bepaalt zelf wat er allemaal moet gebeuren in het huishouden. Niks is te gek voor de helpers. Je kunt denken aan afstoffen van het interieur of het stofzuigen en dweilen van de vloeren. Naast de standaardtaken weten ze ook raad met andere klusjes. Zoals de ramen zemen, strijken of bedden opmaken. Nadat je een helper hebt geboekt kan je via de chatfunctie direct in contact komen met de huishoudelijke hulp. Je kan alvast de taken bespreken en alvast een beetje kennismaken.
Taken die voornamelijk voorkomen zijn:
Reinigen van badkamer en keuken
Toilet schoonmaken
Stofzuigen, dweilen en afstoffen

Hlprs Happiness Garantie

Heb je een geschikte huishoudelijke hulp gevonden via ons platform? Dan kan je optioneel gebruikmaken van de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben je verzekerd dat alles goed is geregeld tussen jou en de helper. Dan kan je met een nog fijner gevoel je huis laten poetsen.
De huishoudelijke hulpen werken allemaal legaal. Ze werken namelijk via de Regeling dienstverlening aan huis. Wij zorgen voor de administratie handelingen en daarbij doen wij ook de facturatie. Zelf hoef je alleen te denken aan de betaling, dit gaat heel gemakkelijk via een automatische incasso of via IDEAL.
Heb je toch nog vragen? Je kan bij onze medewerkers terecht via de chat of door een e-mail te versturen. Happy to help!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in ’s-Hertogenbosch!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...