Boek nu een huishoudelijke hulp in Schiedam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Schiedam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een huishoudelijke hulp in Schiedam bij Hlprs

Ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp? Na een lange werk week heb je natuurlijk geen zin om in het weekend het huishouden nog te gaan doen. Wij van Hlprs helpen je graag! Binnen korte tijd heb je een huishoudelijke hulp via ons platform. Zo kan je in het weekend je tijd besteden aan leukere dingen.
Via het platform kan je zelf een gewenste dag en tijdstip uitkiezen, zodat de huishoudelijke hulp komt wanneer jij dat wilt. In een duidelijk overzicht zie je dan alle actieve helpers in de omgeving van Schiedam. Jij bepaalt wie er komt! Wij maken het wel makkelijker voor je door middel van beoordelingen en badges die de hulpen kunnen verdienen. Een badge kan een helper verdienen door het volgen van de cursus of het screeningsproces te doorlopen. Zodat jij ook weet wat je kan verwachten.

Wat zijn de taken van een huishoudelijke hulp?

De huishoudelijke hulpen kunnen je helpen bij verschillende schoonmaaktaken. Je kunt denk aan de dagelijks taken zoals dweilen, afstoffen of stofzuigen. Maar ook de niet standaard taken zoals strijken en bedden opmaken. Veel voorkomende taken zijn:
De huishoudelijke hulpen kunnen je helpen bij verschillende schoonmaaktaken. Je kunt denk aan de dagelijks taken zoals dweilen, afstoffen of stofzuigen. Maar ook de niet standaard taken zoals strijken en bedden opmaken. Veel voorkomende taken zijn:
Keuken en badkamer poetsen
Bed opmaken
Stofzuigen
Toilet schoonmaken
Als je een werkster hebt gevonden, kan je direct contact opnemen met huishoudelijke hulp. De chatfunctie is een handige manier om snel in contact te komen met de helper. Je kan alvast jouw wensen bespreken en kennis met elkaar maken.

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie weet je zeker dat alles goed is geregeld voor jou en de helper. Je bent niet verplicht om hier gebruik van te maken, maar wij raden je het zeker aan! De garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijk dan verzekeren. Iedereen wordt hier happy van toch!?
De huishoudelijke hulpen via Hlprs werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat de werkster die bij jou komt werken ‘wit’ werkt. Wij doen voor jou de administratieve handelingen en de facturatie. Het enige wat je zelf dient te doen is de betaling, dat kan gemakkelijk via IDEAL of een automatische incasso.
Een huishoudelijke hulp nodig? Boek een huishoudelijke hulp in Schiedam.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu je helper in Schiedam!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...