Boek nu een huishoudelijke hulp in Schoonhoven


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Schoonhoven bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Schoonhoven

Waarom laat je het huishouden niet over aan een ander? Na een lange week zit je daar toch niet meer op te wachten? Via Hlprs kom je snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp. Zodat je meer tijd over hebt voor leukere dingen.
Via Hlprs kies je zelf je huishoudelijke hulp. Op het platform krijg je in één overzicht te zien welke hulpen actief zijn bij jou in de buurt. Je geeft zelf je dag en tijdstip aan zodat de werkster komt op het voor jou geschikte moment. Wij helpen je graag met de keuze. Wij maken namelijk gebruik van badges en beoordelingen. Een beoordeling kan een hulp ontvangen door klanten waar ze al eerder hebben gewerkt. Een badge kunnen ze verdienen door het screeningsproces te doorlopen of de cursus te volgen. Zo weet je wat je van de helper kunt verwachten.

Wat voor werkzaamheden kan een huishoudelijke verrichten?

Jij bepaalt wat de taken zijn voor de huishoudelijke hulp uit Schoonhoven. Je kunt denken aan dweilen, stofzuigen en afstoffen, maar naast de standaardtaken kan de helper je ook helpen met ramen zemen of bedden opmaken.
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Interieur afstoffen
Reinigen van toilet
Schoonmaken van badkamer en keuken
Wat gebeurt er als je een helper hebt geboekt? Via de handige chatfunctie kan je direct contact opnemen. Je kan alvast bespreken wat voor werkzaamheden er gedaan moet worden in het huishouden. Ook is dit een ideale manier om alvast een beetje kennis te maken.

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen wij 100% tevredenheidsgarantie! Iedereen wordt daar toch happy van! Je bent niet verplicht om gebruik te maken van de garantie, maar wij raden het zeker aan! Je weet dan namelijk dat alles goed is geregeld voor jou en de helper. Je kunt bijvoorbeeld denken aan doorbetaling aan ziekte.
De helper werkt via Regeling dienstverlening aan huis, dus volledig ‘wit’. Je hoeft je geen zorgen te maken over administratieve handelingen en de facturatie, dat regelt Hlprs. Het enige waar je aan hoeft te denken is de betaling, maar dat kan je gemakkelijk regelen via IDEAL of een automatisch incasso.
Is het boekingsproces niet helemaal duidelijk? Wij helpen je graag. Je kan contact opnemen met onze klantenservice door een mailtje te sturen of een chat starten met onze medewerkers.
Je kan je tijd beter besteden aan leukere dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Schoonhoven.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu je helper in Schoonhoven!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...