Boek nu een huishoudelijke hulp in Schouwen-Duiveland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Schouwen-Duiveland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Schouwen-Duiveland

Via Hlprs vind je een gescreende huishoudelijke hulp. Wie verlangt er nou niet naar een schoon huis na een drukke week? Wij helpen je daar graag bij! Je kan zelf een huishoudelijke hulp kiezen via ons platform, we laten de keuze volledig bij jou. Via ons platform vind je een goed overzicht van alle actieve helpers in de omgeving van Schouwen-Duiveland.
De helpers kunnen beoordeeld worden of een badge verdienen. De beoordeling wordt gedaan door de klant waar de hulp al eerder heeft gewerkt. Een badge kan een werkster verdienen door het screeningsproces te doorlopen of door de cursus te volgen.

Wat voor werkzaamheden kan een huishoudelijke verrichten?

Afstoffen van interieur
Schoonmaken van spiegels
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Toilet reinigen
Maar naast de bovengenoemde taken kan je bijvoorbeeld ook denken aan ramen zemen, bedden opmaken of strijken. Jij bepaalt wat er gebeurd. Via het platform kies je zelf een huishoudelijke hulp in de omgeving van Schouwen-Duiveland. Je selecteert een tijdstip en dag zodat de helper komt op het door jou gewenste moment. Zodra je een boeking hebt geplaatst kan je direct contact opnemen met de kandidaat. Dat kan via de handige chatfunctie! Je kan direct bespreken wat de hulp kan verwachten en alvast een beetje kennismaken.

Waarom Hlprs?

De huishoudelijke hulpen zijn legaal bij jou in dienst. Ze werken namelijk via de Regeling dienstverlening aan huis. Wij regelen voor jou alle administratieve handelingen en daarbij ook de facturatie. Het enige waar je aan hoeft te denken is de betaling. De betaling kan je gemakkelijk voldoen via IDEAL of een automatische incasso.
Heb je al gehoord van de Hlprs Happiness Garantie? Dat is een 100% tevredenheidsgarantie, daar wordt iedereen toch happy van? Door gebruik te maken van deze garantie weet je zeker dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. De verzekering is op basis van risk-sharing.
Is het voor jou niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op met Hlprs. Onze medewerkers zijn gemakkelijk te bereiken via de chatfunctie of door een e-mail te versturen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu je helper in Schouwen-Duiveland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...