Boek nu een huishoudelijke hulp in Simpelveld


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Simpelveld bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Simpelveld

Ben je op zoek naar een gescreende huishoudelijke hulp? Bij Hlprs ben je bij het juiste adres! Na en lange werkweek heb je toch geen zin meer in het huishouden? Je tijd kan je natuurlijk aan veel leukere dingen besteden.
Op het online platform kan je gemakkelijk je gewenste tijd en dag selecteren. Zodra je dat hebt gedaan krijg je in één overzicht te zien welke actieve helpers bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Je selecteert zelf een huishoudelijke hulp uit het overzicht. Jij weet namelijk het beste waar een helper aan moet voldoen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Wij helpen je een beetje. De huishoudelijke hulpen kunnen namelijk een beoordeling ontvangen van klanten waar ze al hebben gewerkt. Of ze hebben een badge verdiend, dat betekent dat ze de screening hebben doorlopen of de cursus hebben gevolgd. Je weet dan precies wat je kan verwachten!

Wat doet een huishoudelijke hulp in huis?

De huishoudelijke hulpen uit Simpelveld hebben je graag met allerlei schoonmaakwerkzaamheden in huis. Je kan aan de standaardtaken denken zoals dweilen, interieur afstoffen of stofzuiggen. Ze doen ook graag wat extra’s zoals bijvoorbeeld de ramen zemen of het bedden opmaken. Je kan je wensen bespreken met de huishoudelijke hulp. Klusjes die vaak voorkomen:
Taken die voornamelijk voorkomen zijn:
Ramen zemen
Interieur afstoffen
Stofzuigen en dweilen
Zodra je een boeking hebt geplaatst kan je door middel van de chatfunctie direct in contact komen met de werkster. In het eerste contact kan je alvast je wensen doorgeven en elkaar alvast een beetje leren kennen.

100% tevredenheidsgarantie

Heb je al gehoord van de Hlprs Happiness Garantie? Met deze garantie verzekeren we je dat alles goed is geregeld tussen jou en de helper. Je bent niet verplicht om hier gebruik van te maken, maar wij raden het zeker aan. De verzekering werkt op basis van risk-sharing!
De helpers werken legaal via de Regeling dienstverlening aan huis. Wij regelen voor jou de facturatie en de administratie. Waar je wel zelf aan moet denken is het voldoen van de betaling, dit kan via IDEAL of een automatische incasso.
Heb je toch nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Ze helpen je graag via de chat of e-mail. Happy to help!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Simpelveld!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...