Boek nu een huishoudelijke hulp in Sint Anthonis


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Sint Anthonis bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Sint Anthonis

Heb je ook nooit zin in het huishouden? Of simpelweg geen tijd? Wij nemen het huishoudelijk werk graag uithanden. Op het platform kan je snel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in Sint Anthonis. Zo hoef je zelf niet meer aan het huishouden te denken en heb je tijd voor zaken die veel leuker zijn.
Als je je gewenste tijdstip en dag hebt aangegeven zie je direct in één overzicht de huishoudelijke hulpen in de buurt van Sint Anthonis. Je maakt zelf de keuze, omdat jij natuurlijk zelf het beste weet aan welke eisen een huishoudelijke hulp moet voldoen. Daar helpen we je uiteraard wel bij. Zo kan een helper een badge of een beoordeling ontvangen. Een helper kan een badge ontvangen door de screening te volgen of een relevante cursus te volgen. Een beoordeling kan een huishoudelijke hulp krijgen door klanten waar hij of zij al eerder heeft gewerkt. Zo weet je precies wat je kan verwachten!

Wat kan je van een helper verwachten?

De helpers nemen graag voor jou al het schoonmaakwerk uit handen: dweilen, afstoffen en stofzuigen. Naast deze standaard karweitjes staan ze ook open andere taken. Je kan denken aan de ramen zemen of bijvoorbeeld strijken. Vaak voorkomende karweitjes van de huishoudelijke hulpen:
Ramen zemen
Stofzuigen / dweilen
Stoffen
Afstoffen
Toilet schoonmaken
Nadat je een helper hebt geboekt kan je snel in contact komen met de huishoudelijke hulp in Sint Anthonis. Dit kan door gebruik te maken van de handige chatfunctie. Zo kunnen jullie alvast de taken bespreken en wellicht alvast een beetje kennismaken.

Huishoudelijke hulp in het ‘wit’

De huishoudelijke hulpen werken via Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken ze volledig ‘wit’. Je hoeft je niet druk te maken over de administratie, dat regelen wij. Je moet alleen achteraf te denken aan de betaling. Het bedrag kan je gemakkelijk overboeken via IDEAL of je kan kiezen voor een automatische incasso.
Heb je een huishoudelijke hulp? Dan is het optioneel mogelijk om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Dat betekent 100% tevredenheid. Dan is voor jou en de helper alles goed geregeld.
Heb je nog vragen? Onze medewerkers van Hlprs hebben je graag! Neem eenvoudig contact op een e-mail te sturen of chat bericht te starten.

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Sint Anthonis!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...