Boek nu een huishoudelijke hulp in Sliedrecht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Sliedrecht bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Sliedrecht

Heb je drukke week gehad? Dan begrijpt Hlprs dat je geen zin meer hebt in het huishouden. Via ons online platform kom je super snel in contact met een huishoudelijke hulp in de buurt van Sliedrecht.
Je selecteert zelf een dag en tijdstip waarop de huishoudelijke hulp aan de slag kan. Zo weet jij zeker dat de hulp komt op een moment dat het voor jou uitkomt. Na de selectie zie je in één overzicht alle actieve huishoudelijke hulpen in de buurt van Sliedrecht. Uit dit overzicht kies je zelf een huishoudelijke hulp. Wij proberen om het voor jou makkelijker te maken door middel van badges en beoordelingen. Alle helpers hebben de mogelijkheid om een badge te verdienen. Dit kunnen ze verdienen door het hele screeningsproces te doorlopen of een relevante cursus te volgen. De beoordelingen kunnen ze ontvangen door eerdere poetsadressen.

Wat doet een helper?

Je kan denken aan allerlei schoonmaakklusjes, niks is voor de helper te gek. Naast de basistaken weten ze ook zeker raad met klusjes zoals bijvoorbeeld strijken, wassen en bedden opmaken. Direct nadat je een helper hebt geboekt kan je met hem of haar in contact komen door de chatfunctie via het platform. Op deze manier kan je snel en gemakkelijk alvast klusjes bespreken en elkaar leren kennen. Klusjes die veel voorkomen zijn:
Stofzuigen
Afstoffen van interieur
Badkamer en keuken schoonmaken
Dweilen

Hlprs Happiness Garantie

Ben je al bekend met de Hlprs Happiness Garantie? Hiermee garanderen wij 100% tevredenheidsgarantie. Met deze garantie ben je ervan verzekerd dat het tussen jou en de helper goed is geregeld. Wel zo fijn toch?
De huishoudelijke hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat de huishoudelijke hulp ‘wit’ bij jou aan de slag gaat. Wij nemen voor jou de administratie en facturatie uit handen. Het enige waar je wel verantwoordelijk voor bent is de betaling. Je kan de betaling gemakkelijk voldoen via een IDEAL overboeking of een automatische incasso.
Heb je nog vragen over ons boekingsproces? Raadpleeg ons Help Center!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind ook een helper in Sliedrecht!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...