Boek nu een huishoudelijke hulp in Smallingerland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Smallingerland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Smallingerland

Ben je op zoek naar een gescreende huishoudelijke hulp in Smallingerland? Wij begrijpen dat je na een drukke dag of lange week geen zin hebt om het huishouden nog te gaan doen. Hlprs biedt de juiste oplossing! Je kan snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp via ons online platform. Zodra je via het platform een gewenst tijdstip en dag hebt gekozen, zie je in één overzicht alle actieve helpers in de omgeving van Smallingerland. Je kiest zelf een geschikte huishoudelijke hulp, want jij weet natuurlijk het beste waar een huishoudelijke hulp aan hoort te voldoen.
Klanten kunnen een beoordeling geven aan een hulp als hij of zij heeft gewerkt, dit kan je teruglezen op het platform. Daarbij is het voor de huishoudelijke hulp ook mogelijk om een badge te verdienen. Dit kunnen ze verdienen door het screeningsproces te doorlopen of een relevante cursus te volgen. Op deze manier maken wij het voor jou makkelijker om een keuze te maken!

Wat zijn de werkzaamheden van een helper?

Natuurlijk is ieder huishouden anders, maar de helpers weet daar wel raad mee. Je kunt denken aan de standaardtaken zoals stofzuigen en afstoffen. Maar je kan ook altijd vragen of ze willen helpen bij andere klussen zoals strijken of bedden opmaken. Taken die veel voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen
Afstoffen van interieur
Badkamer en keuken schoonmaken

100% tevredenheid

Dit garanderen wij met de Hlprs Happiness Garantie. Je bent niet verplicht om van deze garantie gebruik te maken, maar wij raden het zeker aan. Wij werken op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Met deze garantie weet je zeker dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. Iedereen happy!
De huishoudelijke hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dat betekent dat de helpers ‘wit’ werken. Denk je nu aan de administratie? Maak je geen zorgen, dit nemen wij voor je uit handen! Wij zorgen bijvoorbeeld voor de facturatie. Waar je wel aan moet denken is de betaling achteraf, dit kan je gemakkelijk voldoen via een IDEAL overboeken of een automatische incasso.
Je kan je tijd besteden aan leukere dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Smallingerland.
Heb je nog vragen over ons boekingsproces? Raadpleeg ons Help Center!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Smallingerland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...