Huishoudelijke hulp Soest


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Soest bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Soest

Heb je nooit zin in het huishouden? Of kom je er simpelweg gewoon niet aan toe? Hlprs biedt de juiste oplossing! Je komt via Hlprs snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Soest. Zodat jij je over het huishouden geen zorgen meer hoeft te maken en zo kan jij je vrije tijd aan leukere dingen besteden.
Via het online platform kan je een tijdstip en dag kiezen zodat jij weet dat de huishoudelijke hulp komt wanneer het voor jou het beste uitkomt! Vervolgens zie je in één oogopslag alle helpers in de buurt van Soest. Wij snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Daarom maken wij het voor jou makkelijker. Zo is het mogelijk om beoordelingen te lezen van andere klanten over de helpers, maar kun je ook de badge zien die ze hebben verdiend. Een badge kunnen ze ontvangen door de screening die ze hebben doorlopen of een cursus die ze hebben behaald.

Wat neemt de schoonmaakster voor jou uit handen?

Enkele standaard schoonmaakklusjes die de schoonmakers graag uit handen nemen zijn: stoffen, stofzuigen en dweilen. Natuurlijk staan ze ook open voor andere karweitjes. Een paar voorbeelden hiervan zijn het opmaken van bedden, wassen en strijken. Zodra je een helper hebt geboekt kan je direct in contact komen via het online platform. Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om alvast karweitjes te bespreken en afspraken te maken. Veel voorkomende klusjes van de helpers zijn:
Afstoffen van meubels
Stofzuigen van kamers
Badkamer en keuken reinigen

Hlprs Happiness Garantie

100% tevredenheidsgarantie geven we je met de Hlprs Happiness Garantie. Daar wordt iedereen toch happy van? De garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Door deze verzekering weet je dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld!
Heb je een geschikte huishoudelijke hulp gevonden? Deze hulp gaat legaal bij jou aan de slag. Alle huishoudelijke hulpen vallen namelijk on de regeling Dienstverlening aan huis. Denk je nu aan de administratie? Maak je niet druk, dat regelen wij! Je kan bijvoorbeeld denken aan de facturatie. Je hoeft alleen achteraf de betaling te voldoen via IDEAL of een automatische incasso. Makkelijk toch!?

Boek nu een huishoudelijke hulp in Soest!

Heb je geen zin in het huishouden? Boek nu een huishoudelijke hulp in Soest.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Soest

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...