Boek nu een huishoudelijke hulp in Someren


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Someren bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Someren

Kan jij wel wat hulp gebruiken in het huishouden? Of kan je het huishouden helemaal niet alleen? Dan biedt Hlprs de oplossing! Via Hlprs staat er binnen no-time een gescreende huishoudelijke hulp op de stoep. Zo kan jij je tijd aan leukere dingen besteden.
Via het platform vink je een gewenste tijdstip en dag aan, zodat jij zeker weet dat de huishoudelijke hulp op een geschikt moment voor jou komt. Vervolgens in een handig overzicht zie je alle actieve helpers in de buurt van Someren. Jij maakt zelf de keuze uit het overzicht. Wel helpen we je daar een handje bij. Klanten kunnen namelijk de helpers beoordelen als hij of zij heeft gewerkt. Zo weet je precies wat je kan verwachten van de poets. Naast de beoordelingen kan een helper ook een badge ontvangen. Dit kunnen ze ontvangen door middel van het screeningsproces te doorlopen of een cursus te volgen.

Werkzaamheden van de huishoudelijke hulp

De helpers nemen graag allerlei klusjes uit handen. Je kan denken aan de standaardtaken zoals dweilen, afstoffen en stofzuigen. Daarnaast kan je ze ook vragen om de ramen te zemen of wassen en strijken. Veel voorkomende taken van de huishoudelijke hulp zijn:
Dweilen van vloeren
Interieur schoonmaken
Badkamer en keuken reinigen

Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen happy! Met deze garantie weet je zeker dat alles goed is geregeld tussen jou en de helper. De garantie is op basis van risk-sharing, eerlijk dan verzekeren dus! Je bent niet verplicht om hier gebruik van te maken, maar wij raden het zeker aan!
De werkster die bij jou komt poetsen werkt volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat ze volledig ‘wit’ werken. Maak je geen zorgen over de administratie, dat regelen wij. Het enige waar je wel verantwoordelijk voor bent is de betaling. Het bedrag betaal je achteraf via een IDEAL overboeking of een automatische incasso.
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Dit gaat gemakkelijk door het starten van een chat of door het sturen van een mailtje. Happy to help!
Heb je een huishoudelijke hulp nodig? Boek een huishoudelijke hulp in Someren.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Someren!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...