Boek nu een huishoudelijke hulp in Son en Breugel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Son en Breugel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Son en Breugel

Is het voor jou niet meer mogelijk om zelf het huishouden te doen? Of heb je er simpelweg geen zin of tijd voor? Wij van Hlprs begrijpen dat! Wij hebben daarom voor jou de oplossing. Via Hlprs kom je namelijk in korte tijd in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Son en Breugel.
Jij kiest zelf een huishoudelijke hulp uit via het online platform. Door eerst een dag en tijdstip te kiezen wat voor jou het beste uitkomt. Vervolgens krijg je een duidelijk overzicht te zien van alle huishoudelijke hulpen in de buurt van Son en Breugel. Wij maken het voor jou makkelijker door een handje te helpen. Bij de helpers kan je namelijk zien of zij een badge hebben verdiend. Dit kunnen ze ontvangen door een relevante cursus te volgen of het doorlopen van het screeningsproces. Daarbij is er ook een mogelijkheid om beoordelingen te lezen die klanten hebben gegeven over de huishoudelijke hulpen. Zodat je precies weet wat kan je verwachten!

Wat zijn de taken van een huishoudelijke hulp?

Je kan denken aan allerlei schoonmaakklusjes. Naast de standaardklusjes zoals het afstoffen van de meubels en het dweilen van de vloeren mag je altijd vragen of ze ook andere klusjes willen doen. Je kan hierbij denken aan bedden opmaken, strijken of bijvoorbeeld de ramen zemen. Taken die veel voorkomen zijn:
Strijken
Afstoffen
Dweilen
Stofzuigen

Hlprs Happiness Garantie

Wil je er zeker van zijn dat alles tussen jou en de werkster goed is geregeld? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. We werken hier op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Iedereen wordt hier happy van!
De helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis, daardoor werken zij volledig ‘wit’. Je hoeft je niet druk te maken over de administratie, want dat regelen wij. Waar je wel aan moet denken is de betaling achteraf. Dit kan je makkelijk doen via een IDEAL overboeking of je kan kiezen voor een automatische incasso.
Heb je toch nog vragen over het boekingsproces? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Onze medewerkers van Hlprs helpen je graag. Je kan een mail sturen of gebruik maken van de chatfunctie.
Je kan je tijd beter aan leukere dingen besteden! Boek nu een huishoudelijke hulp in Son en Breugel.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Son en Breugel!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...