Boek nu een huishoudelijke hulp in Staphorst


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Staphorst bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Staphorst

Waarschijnlijk zit jij ook niet op het huishouden te wachten na een drukke week. Toch!? Wij van Hlprs helpen je graag bij het huishouden! Je komt via ons online platform snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de buurt van Staphorst. Zo verlies jij geen tijd aan schoonmaken en heb je meer tijd voor leukere dingen!
In één overzicht zie je via het platform alle huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt. Je kies bij ons zelf een geschikte hulp. Want jij weet natuurlijk zelf het beste wat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wij zorgen voor de screening van de helpers. Ook is het voor jou mogelijk om beoordelingen te lezen die hulpen hebben ontvangen van eerdere klanten. Daarbij is het voor de werkster ook mogelijk om een badge te verdienen. Dit kunnen ze ontvangen wanneer ze een extra screening doorlopen of ze hebben een cursus gevolgd. Zo maken wij voor jou de keuze makkelijker!

Wat zijn de taken van een helper?

De helpers zijn van alle markten thuis, ze helpen je met allerlei schoonmaakklusjes. Je kunt denken aan de basistaken zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen. Daarnaast helpen ze je ook met niet alledaagse klussen zoals ramen zemen, strijken of bedden opmaken. Taken die veel voorkomen zijn:
Toilet schoonmaken
Badkamer en keuken reinigen
Ramen zemen
Schoonmaken van vloeren
Een helper boek je op een tijdstip en dag dat voor jou het beste uitkomt. Nadat je een boeking hebt gedaan, neem je eenvoudig contact op met de hulp via de chatfunctie. Een goede manier om alvast jouw wensen te bespreken en je hebt de mogelijkheid om elkaar te leren kennen.

De Hlprs Happiness Garantie

Maak gebruik van de Hlprs Happiness Garantie! Dat is namelijk de 100% tevredenheidsgarantie! Met deze garantie ben je er zeker van dat het tussen jou en de helper goed is geregeld! Dit is op basis van risk-sharing. Hier wordt iedereen toch happy van?
De huishoudelijke hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat ze legaal bij jou in huis werken. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie, want dat regelen wij voor jou. Een voorbeeld hiervan is de facturatie. Het enige wat je niet moet vergeten is de betaling achteraf. Je kan de betaling overboeken via een IDEAL betaling of je kan kiezen voor een automatische incasso.
Vragen? In ons Help Center kun je antwoord vinden op veelgestelde vragen!
Besteed je vrije tijd aan veel leukere dingen! Boek nu een huishoudelijke hulp in Staphorst.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Staphorst!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...