Boek nu een huishoudelijke hulp in Stede Broec


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Stede Broec bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Stede Broec

Op het huishouden zit jij na een drukke werkweek niet te wachten. Wij van Hlprs begrijpen dat! Binnen een korte tijd kan er bij jou een gescreende huishoudelijke hulp op de stoep staan, dit kan namelijk gemakkelijk via ons online platform. Zo zorgen wij ervoor dat jij tijd overhoudt voor leukere dingen!
Via het online platform kan je zelf een gewenst tijdstip en dag selecteren, zodat de hulp komt wanneer het voor jou het beste uitkomt. Daarna zie je alle actieve helpers in de buurt van Stede Broec. Jij kiest zelf een helper uit! Jij weet natuurlijk als geen ander waar een schoonmaakster aan moet voldoen. Wij gaan jou daar wel bij helpen, door de keuze makkelijker te maken. Helpers kunnen namelijk een beoordeling ontvangen van eerdere klanten of ze hebben een badge verdiend. Dit kunnen ze verdienen door het gehele screeningsproces te doorlopen of het volgen van de aangeboden cursus. Zo weet jij wat je kan verwachten!

Wat kan je van een werkster verwachten?

Je kan denken aan allerlei schoonmaaktaken zoals bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen of afstoffen. Daarnaast zijn ze ook voor andere taken inzetbaar zoals strijken, ramen zemen of de bedden opmaken. Taken die regelmatig voorkomen zijn:
Dweilen
Afstoffen
Ramen zemen
Wassen en strijken
Als je een huishoudelijke hulp hebt gekozen kan je direct met hem of haar in contact komen. Via het platform vind je een handige chatfunctie, die je daarvoor kunt gebruiken. Je kan op deze manier alvast je wensen bespreken. Dit is ook een handige om alvast een beetje kennis met elkaar te maken.

100% tevredenheidsgarantie

Ben je al bekend met de Hlprs Happiness Garantie? Wanneer je kiest voor deze garantie, weet je zeker dat tussen jou en de helper alles goed is geregeld. Daar wordt iedereen tocht happy van? De garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijk dus dan verzekeren.
Heb je je gescreende huishoudelijke hulp gevonden? Hij of zij gaat ‘wit’ bij jou aan het werk. De huishoudelijke hulpen werken namelijk via de Regeling dienstverlening aan huis. Helpers regelt voor jou de administratie, zo regelen wij bijvoorbeeld de facturatie. Waar je wel aan moeten denken, is de betaling achteraf. Het bedrag kan je gemakkelijk voldoen via een IDEAL betaling of je kan kiezen voor een automatische incasso.
Hulp nodig? In ons Help Center kun je antwoord vinden op veelgestelde vragen!
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek nu een huishoudelijke hulp in Stede Broec.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Stede Broec!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...