Boek nu een huishoudelijke hulp in Steenwijkerland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Steenwijkerland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Steenwijkerland

Via ons platform kom je snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit Steenwijkerland. Na een drukke werkdag of week zit je toch niet te wachten op het huishouden? Wij van Hlprs begrijpen dat. Je kan je kostbare vrije tijd besparen door een huishoudelijke hulp te boeken in Steenwijkerland.
Je begint met het selecteren van een dag en tijdstip. Vervolgens zie je in één oogopslag alle actieve huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt. We leggen de keuze helemaal bij jou. Jij weet natuurlijk als geen ander wat een huishoudelijke hulp aan hoort te voldoen. Wel gaan we je daarbij een beetje helpen. Op het platform zie je per hulp of zij een beoordeling of een badge hebben ontvangen. Een badge kan hij of zij verdienen door het volgen van de cursus of het doorlopen van het screeningsproces. De klanten hebben de mogelijkheid om een beoordeling te geven als de hulp heeft gewerkt. Zo krijg je een goed beeld wat je van de schoonmaakster kan verwachten.

Taken van de huishoudelijke hulp

De helpers uit de omgeving van Steenwijkerland helpen je graag met allerlei karweitjes in het huishouden. Je kan denken aan de basistaken zoals stofzuigen, dweilen of het afnemen van het interieur. Daarnaast helpen ze je ook graag met andere taken zoals strijken, wassen of bedden opmaken. Werkzaamheden die regelmatig voorkomen zijn:
Dweilen van vloeren
Toilet reinigen
Ramen wassen
Keuken schoonmaken
Heb je een werkster gevonden? Dan kan je snel met hem of haar in contact komen. Je kan hiervoor de chatfunctie gebruiken op onze platform. Bespreek samen alvast jouw wensen en je kan elkaar alvast een beetje leren kennen.

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie, garanderen wij 100% tevredenheid. Zodat jij zeker weet dat alles goed is geregeld tussen jou en de helper. Wel zo fijn toch!? De garantie werkt op basis van risk-sharing, dat is eerlijk dan verzekeren.
De geboekte helper gaat via Regeling dienstverlening aan huis bij jou legaal aan het werk. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie, want dat nemen wij voor jou uithanden. Het enige waar je wel aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Dit bedrag kan je gemakkelijk voldoen via een IDEAL overboeking of te kiezen voor een automatische incasso.
Heb je nog vragen of het boekingsproces? Neem gerust contact met ons op!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Steenwijkerland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...