Boek nu een huishoudelijke hulp in Stichtse Vecht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Stichtse Vecht bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Stichtse Vecht

Bij Hlprs zit je goed als je extra hulp nodig hebt in het huishouden! Bespaar je kostbare vrije tijd en komt snel via ons platform in contact met een gescreende huishoudelijke hulp.
Via het platform kies je zelf een geschikte dag en tijdstip. De huishoudelijke hulp komt dan precies op het moment dat het voor jou goed uitkomt. Vervolgens krijg je in één duidelijk overzicht te zien welke huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt beschikbaar zijn. De keuze van een helper leggen we volledig in jouw handen. Jij weet natuurlijk het beste aan welke eisen een huishoudelijke hulp moet voldoen. Wij maken voor jou de keuze wel makkelijker. Zo is het voor de helpers mogelijk om een badge te verdienen. Dit kan doormiddel van het volgen van de cursus of het gehele screeningsproces te doorlopen. Op het platform kan je ook beoordelingen lezen die klanten hebben geschreven over de hulpen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de werkster.

Taken van een huishoudelijke hulp

De helpers steken graag voor jou de handen uit de mouwen. Ze nemen allerlei klusjes van jou over. Je kan denken aan de basistaken zoals stofzuigen van vloeren of het afstoffen van het interieur. Daarbij kan je ze ook vragen om extra taken te doen zoals ramen zemen of bijvoorbeeld strijken. Klusjes die vaak voorkomen zijn:
Stofzuigen van kamers
Ramen zemen
Reinigen van badkamer en toilet
Keuken schoonmaken
Als je een helper hebt geboekt in de omgeving van Stichtse Vecht, kan je snel in contact komen met chatfunctie via het platform. Je kan alvast jouw wensen bespreken en het is een makkelijke manier om alvast een beetje kennis te maken.

Hlprs Happiness Garantie

100% tevredenheid garanderen wij met de Hlprs Happiness Garantie. Als je een helper hebt geboekt is het mogelijk om hier optioneel gebruik van te maken maar wij raden het zeker aan! Als je hiervan gebruikt maakt weet je zeker dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. Deze garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De huishoudelijke hulp die in jouw huis komt werken, werkt volledig legaal. De helpers werken namelijk via de Regeling dienstverlening aan huis. Denk je nu aan de administratie? Maak je geen zorgen, dat neemt Hlprs voor jou uit handen. Waar je wel aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Dat kan je makkelijk doen via een overboeking met IDEAL of via een automatische incasso.
Is voor jou het boekingsproces nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers van de klantenservice.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek nu een huishoudelijke hulp in Stichtse Vecht.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Stichtse Vecht!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...