Boek nu een huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân

Is het voor jou niet mogelijk om zelf het huishouden te doen? Of zit je daar gewoon niet op te wachten na een lange werkweek? Wij van Hlprs begrijpen dat! Wij hebben voor jou de oplossing! Via ons platform kom je in korte tijd in contact met een helper in de buurt van Súdwest-Fryslân.
Je kiest bij Hlprs zelf een huishoudelijke hulp uit! Dit doe je door zelf een dag en tijdstip te selecteren, zodat jij weet dat de hulp komt wanneer het voor jou het beste uitkomt! Vervolgens krijg je in een handig overzicht alle huishoudelijke hulpen te zien bij jou in de omgeving. Wel helpen we je graag een handje door de keuze makkelijker te maken. Via het platform kan je zien over welke badges en beoordelingen de huishoudelijke hulp beschikt. Een badge kunnen ze verdienen door een relevante cursus te behalen of de screening te doorlopen. Daarbij is er de mogelijkheid om beoordelingen te lezen over de huishoudelijke hulpen, die zijn geschreven door klanten waar ze al eerder hebben gewerkt. Zo krijg je een goed beeld van de werkster.

Werkzaamheden van de huishoudelijke hulpen

De huishoudelijke hulp nemen graag al jouw schoonmaakklusjes uithanden. Naast de standaardtaken zoals stofzuigen en dweilen van de woning helpen ze je ook graag met strijken, ramen zemen of bedden opmaken. Klusjes die vaak voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen van kamers
Reinigen van badkamer en toilet
Ramen zemen
Heb je een huishoudelijke hulp gevonden? Dan kan je direct met hem of haar in contact komen door middel van de chatfunctie. Een handige manier om alvast je wensen te bespreken en er elkaar een beetje leren kennen.

Hlprs Happiness Garantie

Wil je dat alles goed is geregeld tussen jou en de helper? Wij hebben voor jou de perfecte garantie, namelijk de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy!
De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, hierdoor werken zij volledig ‘wit’. Maak je niet druk om de administratie, want dat regelt Hlprs. Het enige wat je niet moet vergeten is de betaling achteraf. De betaling kan je voldoen via een overboeking met IDEAL of u kunt kiezen voor een automatische incasso.
Is voor jou het boekingsproces nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers van de klantenservice.
Je kan je tijd besteden aan veel leukere dingen! Boek nu een huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Súdwest-Fryslân!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...