Boek nu een huishoudelijke hulp in Terschelling


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Terschelling bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Terschelling

Heb je eindelijk weekend na een lange week werken? Dan zit je toch niet meer te wachten op het huishouden? Wij van Hlprs begrijpen dat! Via het online platform kan je super snel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in Terschelling. Zo bespaar jij je kostbare vrije tijd!
Via het online platform selecteer je een dag en tijdstip, zodat je precies weet dat de helper komt wanneer het voor jou het beste uitkomt. Vervolgens krijg je in één oogopslag alle actieve hulpen te zien in de omgeving van Terschelling. Wij proberen je wel te helpen met de keuze. Het is voor jou mogelijk om beoordelingen te lezen die klanten hebben geschreven. Daarnaast maken wij ook gebruik van badges. Helpers kunnen deze badges verdienen door het behalen van de cursus of door het screeningsproces te doorlopen. Per helper zijn de badges terug te vinden via het platform.

Wat kan je verwachten van een huishoudelijke hulp?

De huishoudelijke hulp nemen allerlei karweitjes voor jou uithanden. Je kan denken aan de standaardtaken zoals het afstoffen van het interieur of de badkamer schoonmaken. Voorbeelden van andere klussen zijn strijken of bijvoorbeeld ramen zemen. Werkzaamheden die regelmatig voorkomen zijn:
Het wassen van de ramen
Dweilen van vloeren
Badkamer en keuken schoonmaken
Toilet reinigen
Heb je een helper gevonden? Dan kan je snel met hem of haar in contact komen, door gebruik te maken van de chatfunctie via het platform. Je kan alvast bespreken wat je van de poets verwacht en het is een makkelijke manier om elkaar alvast te leren kennen.

De Hlprs Happiness Garantie

Zodra je een helper hebt geboekt, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Dat is een 100% tevredenheidsgarantie. Met deze garantie weet je zeker dat tussen jou en de helper alles goed is geregeld. Daar word je toch happy van? Op basis van risk-sharing werken wij met deze garantie. Het is optioneel, maar wij raden het zeker aan!
De huishoudelijke hulpen zijn allemaal werkzaam via Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat ze ‘wit’ werken. Hlprs regelt voor jou de administratie, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Waar je wel aan moet denken is de betaling achteraf. Je kan het bedrag veilig overboeking via een IDEAL betaling of te kiezen voor een automatische incasso.
Heb je nog vragen of het boekingsproces? Neem gerust contact met ons op!
Wil je meer tijd besteden aan leukere dingen? Boek een huishoudelijke hulp in Terschelling!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Terschelling!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...