Boek nu een huishoudelijke hulp in Teylingen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Teylingen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Teylingen

Je hebt toch geen zin in het huishouden na een lange drukke werkweek? Wij van Hlprs begrijpen dat maar al te goed. Je kan via ons platform super snel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in Teylingen. Wij van Hlprs zorgen ervoor dat jij je tijd kan besteden aan veel leukere dingen.
Je selecteert zelf een dag en tijdstip via het online platform. Vervolgens krijg je een lijst te zien met alle actieve helpers in de buurt van Teylingen. Uit deze lijst maak je zelf een keuze. Vind je het lastig om een keuze te maken? Geen zorgen, wij helpen je daarbij. Helpers kunnen namelijk een badge verdienen of een beoordeling ontvangen. Een badge kan hij of zij verdienen door het screeningsproces te doorlopen of het volgen van de cursus. De beoordelingen zijn gegeven door klanten waar de helper al eerder heeft gewerkt. Zo weet jij precies wat je kan verwachten.

Wat doet een huishoudelijke hulp voor jou?

De huishoudelijke hulpen in Teylingen helpen jou graag met allerlei klusjes in huis. Naast de basistaken zoals stofzuigen en dweilen doen ze ook graag andere taken voor jou. Je kan bijvoorbeeld denken aan het zemen van de ramen of strijken. Als je een huishoudelijke hulp hebt geboekt kan je alvast met hem of haar chatten via de handige chatfunctie. Zoals kan je alvast de klusjes bespreken en elkaar alvast een beetje leren kennen. Klusjes die regelmatig voorkomen zijn:
Afstoffen van het interieur
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Keuken en badkamer schoonmaken

Hlprs Happiness Garantie

De Hlprs Happiness Garantie is een 100% tevredenheidsgarantie. Daar word je toch blij van? Met deze garantie ben je ervan verzekerd dat tussen jou en de helper alles goed is geregeld. We maken gebruik van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De huishoudelijke hulp dit bij jou het huishouden komt doen, werkt volledig ‘wit’. Alle huishoudelijke hulp via Hlprs werken namelijk via de Regeling dienstverlening aan huis. Je hoeft je niet te druk te maken over de administratie, want dat regelen wij. Waar je wel aan moet denken is de betaling achteraf. Je kan het bedrag overboeken via een IDEAL betaling of een automatische incasso.
Zou je meer informatie willen? De antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden in ons Help Center!
Kan je wel meer vrije tijd gebruiken? Boek een huishoudelijke hulp in Teylingen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Teylingen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...