Boek nu een huishoudelijke hulp in Tholen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Tholen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Tholen

Kan jij in het weekend wel iets leukers verzinnen dan het huishouden? Ga dan vandaag nog voor een gescreende huishoudelijke hulp in Tholen. Via het online platform van Hlprs kan je snel in contact komen met een geschikte hulp bij jou in de omgeving.
Jij bepaalt zelf wanneer de huishoudelijke hulp langskomt. Je kan via het online platform een dag en tijdstip selecteren. Daarna zie je in één oogopslag alle actieve helpers bij jou in de buurt. Ook kies je zelf je huishoudelijke hulp uit. Vind je het moeilijk om een keuze te maken. Geen probleem, wij helpen je een beetje. De huishoudelijke hulpen kunnen namelijk een badge verdienen door de screening te doorlopen of een relevante cursus te volgen. Daarbij kan je zien of ze een beoordeling hebben ontvangen van een klant waar hij of zij al eerder heeft gewerkt.

Wat zijn de taken van een helper?

De taken van een huishoudelijke hulp kunnen verschillend zijn. Je kunt denken aan de standaardklusjes zoals stofzuigen, dweilen en afstoffen. Ook kun je denken aan de niet standaardklusjes zoals de ramen zemen, strijken of het wassen van wasgoed. Heb je al een passende hulp gevonden? Dan kan je eenvoudig met hem of haar in contact komen door gebruik te maken van de chatfunctie. Via deze weg kan je alvast jouw wensen bespreken maar elkaar ook leren kennen. Klusjes die regelmatig voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen van kamers
Keuken en badkamer schoonmaken
Reinigen van het toilet
Ramen zemen

De helper gaat bij jou ‘wit’ aan de slag

De huishoudelijke hulp gaat bij jou ‘wit’ aan de slag, doordat ze werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Hlprs zorgt voor de administratie, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Het openstaande bedrag kan je eenvoudig overboeken via een IDEAL betaling of maak gebruik van een automatische incasso. Makkelijk toch!?
Heb je al gehoord van de Hlprs Happiness Garantie? Dat is een 100% tevredenheidsgarantie! Daar word je toch happy van? Met deze garantie verzekeren wij dat tussen jou en de helper goed is geregeld. We werken op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.
Zou je meer informatie willen? De antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden in ons Help Center!
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Tholen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Tholen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...