Boek nu een huishoudelijke hulp in Tiel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Tiel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Tiel

Heb jij na een lange werkweek ook geen zin in het huishouden? Wij van Hlprs begrijpen dat, wij zorgen ervoor dat jij je niet mee druk hoeft te maken over het huishouden. Met een huishoudelijke hulp hulp kan jij je kostbare vrije tijd besparen en deze tijd besteden aan leukere dingen.
Jij geeft zelf op het platform een gewenste dag en tijdstip aan. Daarna krijg je in één overzicht te zien, welke helpers er bij jou in de buurt actief zijn. Uit dit overzicht kies je zelf een huishoudelijke hulp. Jij weet natuurlijk het beste waar een schoonmaakster aan hoort te voldoen. We helpen je uiteraard wel een beetje, om de keuze makkelijker te maken. Zo kan je op het platform zien of een huishoudelijke hulp een badge en of een beoordeling heeft. Een helper kan een badge verdienen door een cursus te volgen of de screening te doorlopen. De beoordelingen worden gegeven door klanten waar de hulp al eerder heeft gewerkt. Op deze manier weet je precies wat je van de werkster kan verwachten.

Wat voor werkzaamheden doet een helper?

Het huishouden nemen de helpers maar als te graag uithanden. Je kan denken aan de basistaken zoals stofzuigen van de kamers en het interieur afstoffen. Daarbij steken ze graag de handen uit de mouwen voor de niet standaardklusjes zoals strijken, bedden opmaken of de ramen zemen. Heb je een helper gevonden? Dan kan je direct met hem of haar in contact komen via de chatfunctie. Je kan alvast jouw wensen bespreken even eventueel bijzonderheden. Daarbij is het een fijne manier om elkaar al een beetje te leren kennen. Taken die veel voorkomen zijn:
Ramen zemen
Interieur afstoffen
Stofzuigen en dweilen van kamers
Toilet reinigen

De huishoudelijke hulpen werken ‘wit’

Onder de Regeling dienstverlening aan huis vallen alle huishoudelijke hulpen via Hlprs. Door deze regeling werken alle helpers volledig ‘wit’. Er zijn geen stapels administratie waar je je zorgen over hoeft te maken, want dan regelen wij! Waar je wel aan moet denken is de betaling achteraf. Je kan kiezen voor een automatische incasso of je kan het bedrag eenvoudig overboeken via een IDEAL betaling.
Heb je een helper gevonden? Dan is het voor jou mogelijk om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie! Met deze garantie garanderen we 100% tevredenheid! Je bent niet verplicht om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie, maar hiermee verzekeren wel dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld.
Zou je meer informatie willen? De antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden in ons Help Center!
Wil je je vrije tijd besteden aan leukere dingen? Boek een huishoudelijke hulp in Tiel!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Tiel!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...