Boek nu een huishoudelijke hulp in Twenterand


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Twenterand bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Twenterand

Vind jij het ook fijn als je thuis komt na een lange dag werken dat je huis fris en schoon is? Dat snappen wij van Hlprs heel goed. Via ons platform kan je snel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in Twenterand. Met een huishoudelijke hulp heb jij meer tijd voor leuke dingen!
Om er zeker van te zijn dat de helper komt op een voor jou gewenst moment. Selecteer je zelf een dag en tijdstip via het platform. Daarna zie je in een makkelijk overzicht alle actieve huishoudelijke hulpen in de buurt van Twenterand. De keuze van een helper ligt volledig in jouw handen, want jij weet natuurlijk het beste waar een schoonmaakster al moet voldoen. Zo is het mogelijk om beoordelingen te lezen over de helpers, die zijn gegeven door klanten waar hij of zij heeft gewerkt. Daarnaast zie je ook per huishoudelijke hulp of zij een badge hebben ontvangen. Dit kunnen zij verdienen door het doorlopen van het screeningsproces of het behalen van de cursus.

Wat doet een helper voor jou?

Zij nemen graag allerlei schoonmaakklusjes uithanden. Je denkt nu waarschijnlijk aan de standaardtaken zoals afstoffen van het interieur, stofzuigen en dweilen. Maar je kan ook denken aan strijken, wassen van wasgoed of de ramen zemen. Klusjes die regelmatig voorkomen zijn:
Afstoffen van meubels
Stofzuigen en dweilen van kamers
Toilet reinigen
Heb je een helper gevonden? Om in contact te komen met de schoonmaakster kan je gebruik maken van de handige chatfunctie. Zo kan elkaar alvast een beetje leren kennen en het is ideale manier om alvast jouw wensen te bespreken.

Hlprs Happiness Garantie

Wil je dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld? Dan kan je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Je bent niet verplicht om hier gebruik van te maken, maar wij raden het zeker aan. Het is een 100% tevredenheidsgarantie. Daar wordt iedereen toch happy van!?
De huishoudelijke hulpen via Hlprs werken volledig ‘wit’. Ze gaan bij jou aan de slag via de Regeling dienstverlening aan huis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie, want dat regelt Hlprs. Het enige wat wel moet gebeuren is de betaling achteraf. Je kan het openstaande bedrag overboeken via een IDEAL betaling of kies voor een automatische incasso.
Kan je wel een huishoudelijke hulp gebruiken? Boek nu een huishoudelijke hulp in Twenterand.
Zou je nog wel wat meer informatie willen? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Twenterand!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...