Boek nu een huishoudelijke hulp in Tynaarlo


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Tynaarlo bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Tynaarlo

Kan jij wel wat extra hulp gebruiken in het huishouden? Wij van Hlprs helpen jou graag! Je kan via ons platform razendsnel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in de buurt van Tynaarlo. Besteed je tijd aan leukere dingen en kies voor een huishoudelijke hulp.
Selecteer vooraf een dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt, daarna kan je in één opslag alle actieve huishoudelijke hulp zien in de omgeving van Tynaarlo. Jij kiest hieruit een schoonmaakster die bij jou komt poetsen. Wij helpen je wel een beetje om de keuze makkelijker te maken. Wij maken zowel gebruik van beoordelingen en badges. Een huishoudelijke hulp kan een badge ontvangen door een cursus te volgen of het doorlopen van de screeningsprocedure. Via het platform kan je ook beoordelingen zien, deze zijn geschreven door klanten waar een helper heeft gepoetst. Zo weet je wat je van een huishoudelijke hulp kan verwachten.

Wat doet een huishoudelijke hulp?

Je kan denken aan allerlei schoonmaakklusjes, ze nemen voor jou van alles uithanden. Bijvoorbeeld de standaardtaken zoals dweilen en afstoffen, maar ze helpen je ook graag met andere taken. Je kan denken aan strijken of beddengoed wassen. Werkzaamheden die veel voorkomen zijn:
Strijken
Kamers dweilen
Interieur afstoffen
Ramen wassen
Je hebt een helper gevonden. Dan kan je met hem of haar direct in contact komen door de handige chatfunctie via het platform. Je kan alvast jouw wensen en bijzonderheden bespreken en het is een leuke manier om alvast kennis te maken.

Hlprs heeft meer te bieden

Ben je al bekend met de Hlprs Happiness Garantie? Dat is 100% tevredenheidsgarantie. Als je een huishoudelijke hulp via Hlprs hebt geboekt kan je hier optioneel gebruik van maken. Met deze garantie ben je er zeker van dat tussen jou en de helper alles goed is geregeld. De garantie werkt op basis van risk-sharing, dat is dus eerlijker dan verzekeren.
De huishoudelijke hulpen gaan legaal bij jou aan het werk, ze werken namelijk via de Regeling dienstverlening aan huis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie, dat wordt voor jou geregeld. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Dit kan gemakkelijk via een IDEAL overboeking of kies voor een automatische incasso.
Kan je wel wat gebruiken in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Tynaarlo.
Zou je nog wel wat meer informatie willen? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Tynaarlo!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...