Boek nu een huishoudelijke hulp in Ubbergen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Ubbergen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Ubbergen

Heb je geen tijd of simpelweg geen zin om het huishouden te doen na een lange week werken? Wij van Hlprs begrijpen dat! Wij hebben voor jou de oplossing: via ons platform kan je namelijk super snel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving van Ubbergen.
Bij Hlprs kies je zelf een huishoudelijke hulp uit. Vooraf kan je via het platform zelf een dag en tijdstip selecteren zodat jij er zeker van bent dat de huishoudelijke hulp komt, wanner het voor jou uitkomt. Om de keuze voor jou makkelijker te maken, helpen wij wel een beetje. Het is voor jou mogelijk om te zien of een helper een badge of een beoordeling heeft verdiend. Een badge kan een helper verdienen door het gehele screeningsproces te doorlopen of het behalen van een relevante cursus. Naast de badges is het ook mogelijk om beoordelingen te lezen. Hlprs vraagt namelijk aan de klanten waar een huishoudelijke hulp heeft gewerkt, om een beoordeling te geven. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten!

Wat zijn de werkzaamheden van een helper

De huishoudelijke hulpen via Hlprs weten wel van aanpakken! Ze kunnen voor jou je volledige huishouden onder handen nemen. Waarschijnlijk denk je nu aan de basistaken zoals het stofzuigen en dweilen van vloeren, maar je kan ze ook vragen voor andere taken. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van bedden of strijken. Klusjes die in het huishouden veel voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen van ruimtes
Afstoffen van interieur
Schoonmaken van badkamer en keuken
Ramen zemen
Heb je een match gevonden? Dan kan je via het platform de handige chatfunctie gebruiken om met de werkster in contact te komen. Via deze weg kan je ook alvast jouw wensen bespreken en elkaar een beetje leren kennen.

100% tevredenheidsgarantie

Wil je er zeker van zijn dat tussen jou en de helper alles goed is geregeld? Dan kan met de Hlprs Happiness Garantie. Dat is namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. Met deze garantie werken we op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus. Het is niet verplicht om hier gebruik van te maken maar wij raden het zeker aan!
De huishoudelijke hulpen via Hlprs werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat ze volledig ‘wit werken’. Maak jij je nu druk om de administratie? Geen zorgen, dat regelen wij voor jou. Waar jij wel aan hoeft te denken is de betaling. Het openstaande bedrag kan je eenvoudig betalen via een IDEAL overboeking of kies voor een automatische incasso.
Wil je tijd overhouden voor leuke dingen? Boek een huishoudelijke hulp in Ubbergen!
Zou je nog wel wat meer informatie willen? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Ubbergen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...