Boek nu een huishoudelijke hulp in Uden


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Uden bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Uden

Heb je geen tijd en of geen zin in het huishouden? Wij van Hlprs zorgen ervoor dat jij je over het huishouden niet meer druk hoeft te maken. Je komt namelijk via ons online platform super snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving van Uden. Op deze manier heb jij ook meer tijd voor leukere dingen.
Zodra je via het platform een dag en tijdstip hebt uitgekozen, zie je in één overzicht alles actieve huishoudelijke hulpen bij jou in de omgeving. Uit dit overzicht kies je zelf een werkster. Jij weet natuurlijk als geen ander waar een huishoudelijke hulp aan dient te voldoen! Wel helpen wij je een beetje om de keuze makkelijker te maken. Je kan namelijk zien of een helper een badge en of beoordeling heeft verdiend. Een badge kan een helper verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van het screeningproces. Daarnaast kan de helper beschikken over beoordelingen. De beoordelingen zijn gegeven door klanten waar hij of zij al eerder heeft gewerkt. Zo weet jij wat je kan verwachten van de helper.

Wat zijn de werkzaamheden van de huishoudelijke hulpen?

De werksters willen jou maar al te graag helpen met allerlei klusjes in het huishouden. Denk aan de basistaken zoals afstoffen, stofzuigen of dweilen. Naast deze taken kan je ze ook vragen om te helpen bij andere taken zoals de ramen zemen, strijken of bedden verschonen.
Heb je een helper gevonden? Neem direct met hem of haar contact op via de chatfunctie, deze chatfunctie vind je ook terug via het online platform. Het is een fijne manier om alvast alle taken of bijzonderheden te bespreken. Daarbij kunnen jullie elkaar alvast een beetje leren kennen. Werkzaamheden die in het huishouden veel voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen van ruimtes
Afstoffen van interieur
Badkamer en keuken poetsen
Ramen zemen

De huishoudelijke hulpen werken ‘wit’

De huishoudelijke hulp werken via de Regeling dienstverlening aan huis, omdat ze via deze regeling werken gaan ze bij jou ‘wit’ aan de slag. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie, want dat regelen wij! Waar je wel aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Je kan kiezen voor een automatische incasso of het bedrag overboeken via IDEAL.
Heb je al gehoord van de Hlprs Happiness Garantie? Dat is namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat tussen jou en de helper alles goed is geregeld.
Je tijd kan je aan veel leukere dingen besteden! Boek een huishoudelijke hulp in Uden!
Zou je nog wel wat meer informatie willen? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Uden!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...