Boek nu een huishoudelijke hulp in Utrechtse Heuvelrug


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Utrechtse Heuvelrug bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Utrechtse Heuvelrug

Het schoonmaken van je huis is toch wel het laatste waar je op zit te wachten na een lange werkweek? Wij van Hlprs bieden huishoudelijke hulpen aan! Zodat jij tijd overhoudt voor leuke dingen. Via ons platform kan je snel in contact komen met een gescreende helper.
Via ons platform kan je zelf een huishoudelijke hulp kiezen die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Jij weet natuurlijk zelf het beste wat jouw wensen zijn. We maken wel voor jou de keuze makkelijker door gebruik te maken van beoordelingen en badges. Op deze manier weet jij dat er een passende huishoudelijke hulp bij komt werken!
Ben je al bekend met de Hlprs Happiness Garantie? Van deze garantie kun je gebruik maken als je een helper hebt geboekt. Zo dat je zeker weet dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. De garantie is gebaseerd op risk-sharing en beschermt je tegen risico’s.

Wat voor taken verrichten de helpers?

‘Helpers’ worden de huishoudelijke hulpen via Hlprs genoemd. De helpers zijn gescreend en helpen je graag met allerlei werkzaamheden. Jij geeft aan bij de huishoudelijke hulp wat er allemaal dient te gebeuren. Je kan bijvoorbeeld samen een rondje door het huis lopen wanneer de hulp voor het eerst komt, zo is het ook voor helper duidelijk wat de verwachtingen zijn. De werkster doen graag allerlei klusjes zoals afstoffen en dweilen. Wil je dat er ook extra taken worden gedaan? Dat is geen probleem! Je kan altijd aangeven dat er extra taken gedaan moeten worden, denk bijvoorbeeld aan de ramen zemen. Klusjes die veel voorkomen zijn:
Poetsen van badkamer en keuken
Schoonmaken van kamers
Toilet reinigen
Ramen poetsen

De keuze ligt bij jou!

Alle huishoudelijke hulpen zijn gescreend en kunnen badges en beoordelingen ontvangen. Een badge kunnen ze verdienen door een cursus te volgen of het screeningsproces te doorlopen. Een beoordeling kunnen ze ontvangen door een klant waar hij of zij al eerder gewerkt. Je kiest zelf een huishoudelijke hulp uit. Via het platform geef je een gewenst tijdstip en dag aan vervolgens kies je een helper uit. De helper kan snel bij jou aan de slag, waar je aan moet denken zijn de schoonmaakspullen.
Heb je een helper gevonden en wil je direct in contact komen? Dit kan gemakkelijk via de chatfunctie op het platform. Je kan elkaar alvast een beetje leren kennen en bijvoorbeeld jouw wensen bespreken. Alle huishoudelijke hulp via Hlprs werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dat betekent dat ze ‘wit’ werken. Maak je geen zorgen over de administratie, want dat regelen wij! De openstaande betaling kan je gemakkelijk betalen via iDEAL over door middel van een automatische incasso.
Wil je tijd overhouden voor leuke dingen? Boek een huishoudelijke hulp in Utrechtse Heuvelrug.
Kun je nog wel wat hulp gebruiken? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Utrechtse Heuvelrug!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...