Boek nu een huishoudelijke hulp in Vaals


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Vaals bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Vaals

Hlprs zorgt er voor dat jij na een lange werk week je niet meer druk hoeft te maken over het huishouden. Fijn toch!? Via het platform van Hlprs word je snel in contact gebracht met een huishoudelijke hulp uit jouw omgeving. Zodat jij tijd overhoudt voor leuke dingen!
De eerste stap die je moet maken is een gewenste tijdstip en dag selecteren via het platform, zodat je weet dat de helper komt wanneer het voor jou het beste uitkomt. Jij weet natuurlijk als geen andere waar een huishoudelijke hulp aan moet voldoen. Wij helpen we je uiteraard graag om de keuze makkelijker te maken. Het is mogelijk om badges en beoordelingen te lezen bij de helpers. Een helper kan een badge verdienen door een screening te doorlopen of een cursus te volgen. De beoordelingen zijn geschreven door klanten waar ze al eerder hebben gewerkt. Op deze manier weet je wat je van een schoonmaakster kan verwachten.

Wat zijn de werkzaamheden van een helper?

De werksters doen voor jou graag allerlei klusjes in het huishouden; dweilen, strijken of de badkamer schoonmaken. Naast de standaardtaken kan je ze ook vragen voor andere klusjes zoals de ramen zemen of het wassen van wasgoed. Nadat je een helper hebt geboekt kan je direct met hem of haar in contact komen door gebruik te maken van de chatfunctie. Je kan alvast jouw wensen bespreken en kennis met elkaar maken. Klusjes die vaak in het huishouden voorkomen zijn:
Ramen wassen
Badkamer poetsen
Keuken poetsen
Toilet reinigen

Helpers werken ‘wit’

De huishoudelijke hulpen van Hlprs vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Daardoor gaan ze bij jou ‘wit’ aan het werk. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie, want dat regelen wij! Waar je wel aan moet denken is de betaling achteraf, dat gaat gemakkelijk via IDEAL of een automatische incasso.
Heb je een helper geboekt? Dan is het voor jou mogelijk om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie garanderen wij 100% tevredenheid. Dat wil toch iedereen!? Met deze garantie ben je er zeker van dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld!
Je kan je tijd al veel leukere dingen besteden! Boek een huishoudelijke hulp in Vaals!
Meer informatie? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Vaals!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...