Boek nu een huishoudelijke hulp in Valkenburg aan de Geul


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Valkenburg aan de Geul bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Valkenburg aan de Geul

Als je kiest voor Hlprs staat er snel een huishoudelijke hulp bij jou op de stoep! Wij begrijpen als geen ander dat het heel vervelend is om na een lange werkweek nog het huishouden te moeten doen. Om ervoor te zorgen dat de helper komt wanneer het voor jou uitkomt, kies je op het platform zelf een gewenst tijdstip en dag uit.
Op het online platform zie je in één overzicht alle actieve huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt. Hieruit maak je zelf een keuze! We leggen de keuze bij jou, omdat jij als geen ander weet waar een huishoudelijke hulp aan moet voldoen. We helpen je daar wel een beetje bij. Zo is het voor jou mogelijk om badges een beoordelingen te zien bij de helpers. Een helper kan een badge verdienen door het volgens van een relevante cursus of het doorlopen van het screeningsproces. Een beoordeling kan hij of zij ontvangen door een eerdere klant. Je weet dan precies wat je van de huishoudelijke hulp kan verwachten!

Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen happy! Het is namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. Met deze garantie verzekeren we dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. Je bent niet verplicht om hier gebruik van te maken, maar wij raden het zeker aan. De garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle huishoudelijke hulpen via Hlprs vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis, dat betekent dat ze bij jou ‘wit’ het huishouden komen doen. Hlprs zorgt voor de administratie, dus daar hoef je geen zorgen over te maken. Zo regelen wij bijvoorbeeld de facturatie. Wat je niet moet vergeten is de betaling achteraf. Dit openstaande bedrag kan je gemakkelijk voldoen via IDEAL of je kan kiezen voor een automatische incasso.

Wat zijn de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp?

Jij bepaalt welke werkzaamheden onder handen worden genomen door de huishoudelijke hulp. De helpers helpen je graag met allerlei klusjes in het huishouden. Waarschijnlijk denk je nu aan de basistaken zoals strijken, afstoffen en stofzuigen. Je kan ook denken aan andere taken zoals ramen zemen, wassen van wasgoed of bedden opmaken. Taken die voor de helpers veel voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen van kamers
Schoonmaken van het toilet
Badkamer en keuken schoonmaken
Zodra je via het platform een huishoudelijke hulp hebt geboekt, kan je direct met hem of haar in contact komen door middel van de chatfunctie. Een makkelijke manier om elkaar een beetje te leren kennen en jouw wensen bespreken en eventuele bijzonderheden.
Heb je toch nog vragen of het boekingsproces? Of heb je wellicht een andere vraag? Onze medewerkers helpen je graag! Stuur een mailtje of maak gebruik van de chatfunctie.
Bespaar je kostbare vrije tijd! En boek nu een huishoudelijke hulp in Valkenburg aan de Geul

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Valkenburg aan de Geul.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...