Boek nu een huishoudelijke hulp in Valkenswaard


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Valkenswaard bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Valkenswaard

Is het weekend eindelijk begonnen na een lange week werken, dan zit je toch niet op het huishouden te wachten? Wij van Hlprs begrijpen dat! Via ons online platform kom je snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp bij jou uit de omgeving. Wij zorgen ervoor dat jij extra tijd overhoudt voor leuke dingen!
In één handig overzicht zie je via het online platform alle huishoudelijke hulpen bij jou uit de buurt. Uit dit overzicht kies jij zelf een huishoudelijke hulp. Jij bent natuurlijk de persoon die weet waar een huishoudelijke hulp aan moet voldoen. Wel proberen wij voor jou de keuze makkelijker te maken. Via het platform kan je namelijk beoordelingen lezen die andere klanten hebben gegeven over de helpers. Daarbij kan je ook zien of een helper een badge heeft ontvangen. Een badge kunnen ze ontvangen door het doorlopen van het screeningsproces of het volgen van een cursus.

Wat zijn de taken van een helper?

De werkster helpen je graag met allerlei karweitjes in het huishouden. Ze helpen je graag met de basistaken zoals afstoffen, dweilen of toilet schoonmaken. Daarbij kan je ze ook vragen voor andere taken zoals strijken, ramen zemen of het wassen van wasgoed. Werkzaamheden die in het huishouden veel voorkomen zijn:
Badkamer poetsen
Keuken poetsen
Stofzuigen en dweilen
Toilet schoonmaken
Om een huishoudelijke hulp te boeken selecteer je via het platform een gewenst tijdstip en dag. Zo ben je er zeker van dat de helper komt wanneer het voor jou uitkomt. Zodra je een boeking hebt geplaatst kan je direct met hem of haar in contact komen door de handige chatfunctie. Zo kan je alvast jouw wensen bespreken en elkaar een beetje leren kennen. Daarbij is dit ook een goed moment om bijvoorbeeld bijzonderheden aan te geven.

Hlprs Happiness Garantie

Heb je een helper geboekt? Dan is het voor jou mogelijk om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Je bent niet verplicht om er gebruik van te maken, maar wij raden het zeker aan! Het is namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. Met deze garantie ben je er zeker van dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. Met deze garantie werken we op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De huishoudelijke hulpen via Hlprs werken via de ‘regeling dienstverlening aan huis’, dus ze gaan volledig ‘wit’ bij jou aan het werk. Je hoeft niet druk te maken over de administratie want dat regelen wij. Waar je wel aan moet denken is de betaling achteraf. Je kan gemakkelijk betalen via IDEAL of een automatische incasso.
Is het boekingsproces niet helemaal duidelijk? Neem direct contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag!
Je kan je tijd aan veel leukere dingen besteden! Boek een huishoudelijke hulp in Valkenswaard.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Valkenswaard!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...