Boek nu een huishoudelijke hulp in Veendam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Veendam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Veendam

Heb jij na een lange week ook geen zin om het huishouden te moeten doen? Wij van Hlprs begrijpen dat en helpen jou graag met een huishoudelijke hulp. Via ons platform kom je direct in contact met een gescreende huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt.
Via het online platform kan je in één overzicht zien welke huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt actief zijn. Je begint met het selecteren van een gewenst tijdstip en dag, vervolgens krijg je de actieve helpers te zien. Uit deze selectie kies jij zelf een huishoudelijke hulp. Om de keuze voor jou makkelijker te maken, helpen wij jou een beetje. Wij maken namelijk gebruik van badges en beoordelingen. Een helper kan een badge verdienen door het volgen van een cursus en het doorlopen van het screeningsproces. Beoordelingen worden geschreven door klanten waar de helpers als eerder hebben gepoetst. Op deze manier weet je wat je van een huishoudelijke hulp kan verwachten.

Wat zijn de taken van de helper?

De huishoudelijke hulpen nemen graag allerlei klusjes voor jou uit handen; afstoffen, stofzuigen, dweilen. Ook kan je ze vragen om te helpen bij de niet standaardklussen zoals wassen van wasgoed, strijken en bijvoorbeeld ramen zemen. Heb je een helper geboekt? Dan kan je direct met hem of haar in contact komen via de chatfunctie. Het is een makkelijke manier om te bespreken wat er in het huishouden moet gebeuren en het is handig om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Taken die in het huishouden veel voorkomen zijn:
Afstoffen van meubels
Stofzuigen en dweilen van kamers
Badkamer en keuken schoonmaken
Toilet schoonmaken

Helpers werken ‘wit’

De helpers vallen onder de de Regeling dienstverlening aan huis, omdat ze via deze regeling werken gaan ze bij jou wit aan de slag. Hlprs regelt voor jou de administratie, denk bijvoorbeeld aan de facturatie. Wat je niet moet vergeten is de betaling achteraf. Het openstaande bedrag kan je gemakkelijk voldoen via een IDEAL overboeking of je kan kiezen voor een automatische incasso.
Heb je een geschikte helper geboekt? Dan is het voor jou mogelijk om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie garanderen wij 100% tevredenheid! Dat wil toch iedereen? Je er bent ervan verzekerd dat het tussen jou en de huishoudelijke hulp goed is geregeld.
Heb je problemen met het boeken? Door een mail te sturen of een chat te starten kom je gemakkelijk in contact met onze medewerkers van de klantenservice.
Je kan je tijd aan veel leukere dingen besteden! Boek nu een huishoudelijke hulp in Veendam!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Veendam!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...