Boek nu een huishoudelijke hulp in Veenendaal


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Veenendaal bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Veenendaal

Heb je eindelijk weekend na een lange week werken moet je het huishouden gaan doen, daar heb je toch geen zin in? Wij van Hlprs begrijpen dat goed! Wij zorgen ervoor dat er snel bij een gescreende huishoudelijke hulp komt poetsen.
In één oogopslag zie je alle actieve huishoudelijke hulpen bij jou uit de buurt. Jij maakt zelf de keuze welke helper bij jou het huishouden komt doen, omdat jij als geen andere weet wat jouw wensen zijn. Wel helpen je zeker bij de keuze. Zo is het voor jou mogelijk om beoordelingen te lezen die helpers hebben ontvangen waar ze al eerder hebben gewerkt. Of ze kunnen een badge hebben verdiend door het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een cursus. De badges en beoordelingen zijn terug te vinden bij de helpers.

Wat zijn de taken van een huishoudelijke hulp?

De huishoudelijke hulpen via Hlprs helpen je graag met allerlei taken in het huishouden. Je kan denken aan de standaardtaken zoals afstoffen van meubels of stofzuigen en dweilen van kamers. Maar daarbij helpen ze je ook graag bij het zemen van de ramen of bijvoorbeeld wassen van wasgoed. Taken die in het huishouden veel voorkomen zijn:
Afstoffen van het interieur
Stofzuigen en dweilen
Toilet poetsen
Keuken en badkamer schoonmaken
Via het platform kies je zelf een dag en tijdstip uit, zo weet je zeker dat de huishoudelijke hulp komt wanneer het beste voor jou het beste uitkomt. Via de handige chatfunctie kan je direct met de helper in contact komen. Je kan dan alvast jouw wensen bespreken en eventueel bijzonderheden. Daarbij is het ideaal om alvast kennis te maken.

Helpers werken ‘wit’

Heb je een helper geboekt via ons platform? Dan is het voor jou mogelijk om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie, dit is een 100% tevredenheidsgarantie. Op deze manier ben je er zeker van dat tussen jou en de helper alles goed is geregeld. De garantie werkt op basis van risk-sharing, dat is dus eerlijker dan verzekeren.
De huishoudelijke hulpen van Hlprs werken ‘wit’. Ze gaan namelijk bij jou aan de slag via de Regeling dienstverlening aan huis. Maak je niet druk om de administratie want dat regelt Hlprs! Het enige waar je wel aan moet denken is de betaling, dit gaat gemakkelijk achteraf. Je kan het openstaande bedrag overmaken via IDEAL of een automatische incasso.
Wil je meer tijd voor leukere dingen? Boek nu een huishoudelijke hulp in Veenendaal!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Veenendaal!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...